18. 08. 2021 - 11:06
POVRATAK U TORINO SKORO PA NEMOGUĆA MISIJA Pjanić aktivirao...
907
Shares
POVRATAK U TORINO SKORO PA NEMOGUĆA MISIJA Pjanić aktivirao druge opcije i njegov potpis bi mogao dići BiH na noge

HOĆE LI POJAČATI INTER I PONOVO ZAIGRATI SA DŽEKOM?

POVRATAK U TORINO SKORO PA NEMOGUĆA MISIJA Pjanić aktivirao druge opcije i njegov potpis bi mogao dići BiH na noge

18. 08. 2021 - 11:06
0
Shares

Miralem Pjanić vrlo vjerovatno uskoro će napustiti Barcelonu. Prošlog ljeta stigao je kao veliko pojačanje, ali nije se uspio nametnuti Ronaldu Koemanu.

Očekivalo se da bude jedan od glavnih igrača, a minutažu je dobivao na kapaljku. Sad se sve češće govori o njegovom povratku u redove Juventusa.

Da budućnosti na "Nou Campu" više nema bilo je jasno kada ga Koeman nije uvrstio ni u zapisnik za prvi meč sezone protiv Real Sociedada, koji su Katalonci dobili sa 4:2.

Mnogi su smatrali da je sve riješeno i da je povratka u Torino samo formalnost, ali čini se da je negdje zapelo. Stara dama je dovela Manuela Locatellija, te sada povratak bh. fudbalera među Bianconere postaje skoro pa nemoguća misija.

Moguće je da bh. reprezentativac ipak ponovo završi u crno-bijelom dresu, ali ne ovisi ništa o njemu. Naime, Aaron Ramsey u tom slučaju mora napustiti Juve, a i to se oteglo.

Zbog toga je, tvrdi katalonski list "Sport", Pjanić odlučio aktivirati i druge opcije. Italija je izvjesna opcija, a navodno je prvak Inter favorit za dovođenje bh. fudbalera.

Njegov dolazak na "Giuseppe Meazzu" svakako bi obradovao sve ljubitelje fudbala u Bosni i Hercegovini jer je član italijanskog prvaka prije nekoliko dana zvanično postao i Edin Džeko, pa bi se naš duo nakon Rome ponovo našao u istom klubu.

Pored Intera Pjanić se povezuje i s Milanom, ali i s ekipom Rome gdje je igrao od 2011. do 2016. godine. Bit će svakako interesantno vidjeti gdje će Pjanić na kraju završiti, mada će Juve sigurno učiniti sve da ga vrati.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti