05. 08. 2021 - 22:32
Messi je prije tri godine ovako odgovorio na pitanje bi li...
907
Shares
Messi je prije tri godine ovako odgovorio na pitanje bi li otišao u City

NAPUSTIO NOU CAMP

Messi je prije tri godine ovako odgovorio na pitanje bi li otišao u City

05. 08. 2021 - 22:32
0
Shares

Lionel Messi i službeno je napustio Barcelonu. Klub je danas na društvenim mrežama i službenim stranicama objavio da Argentinac neće potpisivati novi ugovor.

Simbol Barcelone, igrač koji je u tom klubu 20 godina, njegov kapetan, najbolji igrač i strijelac u povijesti, napušta klub i nitko ne zna gdje će nastaviti karijeru.

U ljeto 2018., kada je Messijeva ljubav s Barcelonom bila na vrhuncu, a on slavio upravo osvojenu duplu špansku krunu s njom, u njegov dom u Barceloni došla je ekipa TyC Sporta i napravila veliki intervju. Odlično raspoložen, odgovarao im je na sva pitanja, a na ono razmišlja li o tome da ikada napustio Barcelonu, rekao je: 

"Gdje bi mi to na svijetu bilo bolje nego u Barceloni? Ovdje sam u najboljem klubu na svijetu, u jednom od najljepših gradova svijeta, obitelj mi ovdje uživa, a djeca su se vezala za ovu sredinu i u njoj stekla prijatelje. Ne osjećam nikakvu potrebu za promjenom. Nemam problema ni s motivacijom ili zasićenjem zato što sam već sve osvojio s Barcelonom, zato što prije svake sezone sam sebi postavim letvicu najviše u svim natjecanjima. Uostalom, Barcelona nikome ne dopušta da razmišlja drugačije. Naravno da mi padne na pamet kako bi bilo hipotetski igrati u nekoj drugoj ligi, recimo engleskoj, ali ne mogu zamisliti da doista razmišljam o tome da odem iz Barcelone, a posebno da donesem tu odluku."

Učitaj još novosti