22. 07. 2021 - 15:34
Njen dolazak svi iščekuju! U Premijer ligu stiže najljepša...
907
Shares
Njen dolazak svi iščekuju! U Premijer ligu stiže najljepša žena fudbalera, fanovi već odlijepili (FOTO)

RAKEL JAKOB

Njen dolazak svi iščekuju! U Premijer ligu stiže najljepša žena fudbalera, fanovi već odlijepili (FOTO)

22. 07. 2021 - 15:34
0
Shares

Transfere koje obavljaju premijerligaši prate i priče o novim licima na ostrvu, a pažnju tamošnje javnosti privukla je izabranica novog golmana Vulverhemptona, Rakel Jakob (31)

Naime, Žoze Sa je nedavno iz Olimpijakosa stigao među "vukove", kako bi nadomjestio odlazak Rui Patrisija, a s njim je stigla i njegova draga, za koju mnogi kažu da je najljepša žena fudbalera.

Rakel se proslavila kao model, ali je dobila priliku da zaigra i pred kamerama, pošto je povremeno zovu za uloge u portugalskim serijama, ali, to nije sve. Ona se nekoliko puta slikala za naslovne strane muških magazina, sve je počelo u domovini, u decembru 2012. godine, a onda i Poljskoj, Sloveniji, Italiji i Brazilu.

Ipak, to je sada iza njega, pošto već je već neko vrijeme van te vrste medija, iako svojih nešto preko 60 hiljada pratilaca na Instagramu, umije da obraduje atraktivnim fotografijama.

U međuvremenu se Rakel okrenula porodičnom životu sa tri godine mlađim čuvarom mreže, sa kojim u ima trogodišnju kćerku, piše Blic.

Što se 28-godišnjeg golmana tiče, ovo je njegov transfer karijere, sa Vulverhemptonom je potpisao petogodišnji ugovor, a prethdono je branio za ekipe Maritima, Porta i Olimpijakosa, a dobijao je pozive i u reprezentaciju Portugala za koju još nije debitovao.

Učitaj još novosti