25. 07. 2021 - 16:05
Trening za koji vam ne treba oprema, a sagorijeva najviše...
907
Shares
Trening za koji vam ne treba oprema, a sagorijeva najviše masti - ODUŠEVIT ĆETE SE

IZGRADITE I MIŠIĆE

Trening za koji vam ne treba oprema, a sagorijeva najviše masti - ODUŠEVIT ĆETE SE

25. 07. 2021 - 16:05
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ovaj trening pomoći će da izgradite mišiće i sagorite salo.

Za dobar trening ne treba vam teretana ni skupa oprema, dovoljne su vježbe s tjelesnom težinom. Ključ je u tzv. “gigantskim setovima”. Ova tehnika je jednostavn, ali istovremeno teška i zahtjeva da odradite tri vježbe zaredom koje siljaju istu mišićnu skupinu.

Targetiranje iste skupine mišića različitim vježbama tjerate mišić da jače radi po većim opterećenjem. Ova tehnika poboljšava i kondiciju te potiče sagorijevanje masnoća. Bitno je da izvodite setove po principu 3-5 i da vježbe izvodite jednu za drugom bez odmora između. Evo kako bi trening trebao izgledati.

Čučnjevi – 15 ponavljanja
Stanite tako da su vam stopala u širini ramena, a torzo ravan. Na vrhu čučnja zategnite mišiće stražnjice. Ponavljate 15 puta. Obratite pozornost na to da vam kukovi budu paralelni s tlom i da su vam stopala cijela na tlu.

Hodajući iskorak – 10 ponavljanja svakom nogom
Zakoračite jednom nogom, ustabilite se i spustite kao što biste da radite čučanj i to sve dok vam stražnje koljeno ne dotakne tlo. Nakon toga se odgurnite stražnjom nogom u novi iskorak i to ponavljajte dok sa svakom nogom ne napravite po 10 iskoraka.

Bugarski iskorak – 10 ponavljanja svakom nogom
Gornji dio stopala jedne noge postavite na stolac, a s drugom nogom nakravite veliki iskorak. Kada ste se namjestili, spustite se kao i kod običnog iskoraka. Stražnja noga mora biti savijena u koljenu cijelo vrijeme, a pokret kontroliran. Prilikom dizanja se otisnite iz pete prednje noge.

Podizanje kukova – 15 ponavljanja
Ramena položite na klupu, a noge neka budu u širini ramena. Trbuh držite stisnutim i polako se stražnjicom spustite. Kada se dižete nazad gore, dižite iz peta i kukova te na vrhu stisnite mišiće stražnjice i držite 2 sekunde, piše Eat this.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti