06. 07. 2021 - 18:43
Vila Peđe Mijatovića u elitnom kraju Madrida: Dvorište iz...
907
Shares
Vila Peđe Mijatovića u elitnom kraju Madrida: Dvorište iz bajke, a unutrašnjost...

O OVOM OBIČNI SMRTNICI MOGU SAMO SANJATI

Vila Peđe Mijatovića u elitnom kraju Madrida: Dvorište iz bajke, a unutrašnjost...

06. 07. 2021 - 18:43
0
Shares

Fudbaleri koji su ostvarili velike karijere zaradili su toliko novca da su obezbijedili i sebe i svoje potomke, a kada igrate u najvećem klubu na svijetu, Real Madridu, onda je zarada još veća.

Draž igranja za "Kraljevski klub" osjetio je i Predrag Mijatović, koji je tri sezone igrao na Santjago Bernabeu, a poseban pečat dao je golom u finalu Lige šampiona 1998. godine, kada je donio Realu najvažniji pehar.

Uspješna igračka karijera, koju je kasnije nastavio i funkcionerskom, donijela je Mijatoviću i ozbiljnu zaradu, pa je svojoj porodici mogao da obezbijedi luksuz i kuću u najelitnijem dijelu Madrida i Španije - La Moralehi, naselju zatvorenog tipa, gdje vile imaju neki od najbogatijih ljudi, piše Telegraf.

Razlog zašto biraju ovu oblast su elitne škole, 24-časovna zaštita unutar oblasti, alarm sistem, sopstven sportski klubovi, poznati restorani, a tu živi i mnogo poznatih ličnosti i fudbalera.

Mijatović je takođe izabrao ovu oblast za svoj dom, a tamo ima vilu koja ja ima dvorište kao u bajci. Veliki bazen dominira dvorištem, kao i bašta koja je puna zelenila, palmi i četinara i drugog drveća, koje je upotpunjeno i velikim travnjakom.

Enterijer je takođe posebna priča, a za to je zaslužna Peđina supruga Aneta, koja dizajnira enterijere za mnoge poznate hotele u Španiji.

Svoj lični pečat dala je i za svoju kuću, koja je namještena tako da djeluje kao pravo umetničko djelo. Ona je na svom profilu na Instagramu objavila dio svog porodičnog kutka, gdje se mogu vidjeti kamin, mermerno stepenište, posebno osvjetljenje, i raznorazni detalji i namještaj koji kuću podižu na viši nivo.

pedja-mijatovic-kuca8-830x0

.

pedja-mijatovic-kuca6-830x0

.

pedja-mijatovic-kuca5z-830x0

.

pedja-mijatovic-kuca4-830x0

.

pedja-mijatovic-kuca2-830x0

.

pedja-mijatovic-kuca-830x0

.

pedja-mijatovic-kuca-9-830x0

 

Učitaj još novosti