01. 07. 2021 - 13:44
Ronaldo je bio zaštićen kao bijeli medved, ali ga je ova...
907
Shares
Ronaldo je bio zaštićen kao bijeli medved, ali ga je ova Srpkinja

BILJANA DRAGAŠ OTKRILA DETALJ KOJI NIKO NIJE ZNAO: "Želim aferu s njim- DALA SAM MU CEDULJICU"

Ronaldo je bio zaštićen kao bijeli medved, ali ga je ova Srpkinja "ULOVILA"! Atraktivnu crnku ni posebno obezbjeđenje nije zaustavilo

01. 07. 2021 - 13:44
0
Shares

On je jedan od najboljih koji su ikada igrali fudbal, a ona... ona je opsjednuta njime i ima odlične dokaze da pokaže dokle je spremna da ide po tom pitanju.

Gde god da igra, Kristijano Ronaldo privlači ogromnu pažnju, bilo da je kao sada što je bio slučaj, na EURO 2020, bilo za klub.

I, iako ga uvijek prati posebno obezbeđenje, jedna Srpkinja je ipak uspjela u svojoj namjeri da ga se "domogne".

Kristijano Ronaldo je s terena beogradskog stadiona "Rajko Mitić" u martu ove godine pobjegao deprimiran zbog poništenog gola Portugalcima. Ogorčen je otišao u svlačionicu, a kapitensku traku bacio prije ulaska u tunel.

Jedan od najboljih fudbalera svijeta uvijek se rado vraća Srbiji, a razlog za to je navodno jedna gospođica iz Novog Sada! Biljana Dragaš privukla je pažnju Portugalca, pa kad god dođe u Srbiji nastane neka nova slika na kojoj se nalaze Biljana i Kristijano. U razgovoru za "Objektiv" Novosađanka je otkrila nešto više o sebi, ali i cijeloj priči vezanoj za jednog od najboljih fudbalera svijeta u historiji.

- Iz Novog Sada sam i po zanimanju sam farmaceutski tehničar. Dugogodišnji sam fan Kristijana Ronalda, gledala sam utakmicu i kada je bio ovdje prije dvije godine. Mnogo ga cijenim i poštujem, rekla je Biljana.

Mis Biljana, kako joj je nadimak na Instagramu, kaže da između nje i Portugalca nije bilo ničega, iako je objavila sliku iz „Hayata“ u vrijeme kada se i četa Fernanda Santosa nalazila u hotelu.

- Imamo neku vrstu komunikacije, ali na distanci smo u svemu. Nije se ništa desilo između nas, otkrila je Biljana.

Tvrdi da je zaljubljena u Ronalda i da joj ne smeta što on ima Georginu.

"Zaljubljena sam u njega. Vjerojatno je i on to shvatio. Voljela bih imati neku aferu s njim. On izgleda baš kao pravi muškarac, pun je pozitivne energije. Sviđa mi se kako šeta, kako prilazi. Muževan je i sviđa mi se svaki njegov pokret. Posebno mi se sviđa što ostavlja srce na terenu. Nisam imala ništa s njim, ali sam ga jako puno puta vidjela. Poklonila sam mu neku sliku, pismo, ali to je tajna što sam mu napisala. Ja ga pratim i na Instagramu, ali on mene ne."

.

.

 

Učitaj još novosti