16. 06. 2021 - 18:06
Ronalda prozivaju da je licemjer: Snimao je reklame za...
907
Shares
Ronalda prozivaju da je licemjer: Snimao je reklame za Coca-Colu, ali to nije sve - radio je i OVO!

A TEK POGBA JE POSEBNA PRIČA

Ronalda prozivaju da je licemjer: Snimao je reklame za Coca-Colu, ali to nije sve - radio je i OVO!

16. 06. 2021 - 18:06
0
Shares

Jedna od viralnijih priča s Europskog prvenstva je potez Cristiana Ronalda koji je uoči utakmice protiv Mađarske sklonio ispred sebe boce Coca-Cole te time dao svima do znanja kako ne preferira takvu vrstu napitka.

Radja Nainggolan odgovorio Pogbi i Ronaldu i postao hit na internetu

Dionice ovog gaziranog pića su odmah pale, a izračunato je da je zbog Portugalčeva poteza ta kompanija izgubila od četiri milijarde dolara.

Bila je to jedna neugodna situacija za organizatore jer se radi o jednom od glavnih sponzora Eura 2020. Nova se slična situacija dogodila jučer kada je francuski nogometaš Paul Pogba isto na press-konferenciji napravio s bocom još jednog glavnog sponzora, Heinekena.

Pogba je maknuo bocu jer otkad se aktivnije posvetio vjeri islamu ne pije alkohol, no boca koju je maknuo nije uopće predstavljala alkoholno piće jer se radi o specijalnom bezalkoholnom pivu. Zbog toga su mnogi na društvenim mrežama sprdali francuskog nogometaša.

A brzo su izvukli nešto i Ronaldu. Naime, Ronaldo je tijekom svoje karijere reklamirao danas mu nepoželjnu Coca-Colu, ali ne samo to, reklamirao je i jedan poznati lanac brze prehrane. Na internetu sve ostaje i od toga se ne može pobjeći.

Zbog toga mu mnogi govore da je licemjer, ali i on je samo čovjek koji je očito tijekom svog života promijenio mišljenje i sada živi i promovira isključivo zdrav život.

Reklame Ronalda koje je snimao za Colu i fast food lanac pogledajte ovdje i ovdje.

Učitaj još novosti