09. 06. 2021 - 12:52
Otkriveno zašto Ronaldova DJECA NEMAJU MAJKU: Riješena...
907
Shares
Otkriveno zašto Ronaldova DJECA NEMAJU MAJKU: Riješena misterija, a onda i šok za sve: Cristiano plaća svoju suprugu i to masno

MISTERIJA

Otkriveno zašto Ronaldova DJECA NEMAJU MAJKU: Riješena misterija, a onda i šok za sve: Cristiano plaća svoju suprugu i to masno

09. 06. 2021 - 12:52
0
Shares

Evropsko prvenstvo nam je pred samim vratima, svi jedva čekamo petak i duel Turske i Italije. Jedan od favorita biće sigurno Portugal, predvođen Cristijanom Ronaldom. 

Napadač Juventusa privlači veliku pažnju na svakom koraku, kako na terenu tako i van njega. Nije nikakva tajna da Cristiano ima prekrasnu porodicu. Međutim, slavni fudbaler koristi zamrznute embrione da bi stvorio svoje savršene mini kopije. Portugalski fudbaler ima četvoro djece od kojih je čak troje dobio vantjelesnom oplodnjom.

Argentinska manekenka rodila je Ronaldu četvrto dijete, Alanu Martinu (3), nakon što je Cristijana juniora (10) i blizance, Evu i Matea (3), dobio vještačkom oplodnjom.

Javnost se konstantno pitala zašto fudbaler nije objavio identitet majke njegovih blizanaca i Cristijana mlađeg.

Nakon rođenja blizanaca, britanski mediji istražili su slučaj te otkrili da su blizanci začeti u laboratoriji u Los Angelesu, a deo dokumenata je dostupan javnosti. U njemu je jasno vidljivo kako je bila reč o surogat trudnoći te se ime majke ne vidi. Djeca su rođena u kalifornijskoj La Mesi, u blizini granice s Meksikom.

Djeca su rođena prije tri i po godine, Eva u 9.07, a njen brat minutu kasnije, piše u matičnoj knjizi rođenih. Time je riješen makar dio misterije - javnost je nagađala kako blizanci uopšte to nisu, odnosno da ih nisu rodile iste majke, a list rođenja je potpisala dežurna doktorka ginekologije Marija Kastiljo.

Sem toga, "Gazeta delo Sport" objavio da Cristijano svojoj supruzi Georgini plaća mjesečni dohodak. Uz objašnjenje da se na taj način Ronaldo "odužuje" životnoj saputnici za provođenje vremena uglavnom kod kuće i čuvanje djece, s akcentom na tome da sem njihove kćerke Alane Martine, ona odgaja i drugu Ronaldovu djecu.

Ubrzo se u cijelu priču uključio i engleski tabloid "San" koji je za razliku od "Gazete" (naveli su sumu između 50.000 i 100.000 eura) bio tačan i pisao kako Ronaldo Georgini daje dohodak od 80.000 funti svakog mjeseca. Nestvarne cifre, zar ne?!

Učitaj još novosti