31. 05. 2021 - 09:05
NA POMOLU JE TRANSFER-BOMBA DECENIJE: Očekuje se LIONEL MESSI,...
907
Shares
NA POMOLU JE TRANSFER-BOMBA DECENIJE: Očekuje se LIONEL MESSI, idu konačno po Ligu prvaka

MAN. CITY

NA POMOLU JE TRANSFER-BOMBA DECENIJE: Očekuje se LIONEL MESSI, idu konačno po Ligu prvaka

31. 05. 2021 - 09:05
0
Shares

Bez obzira na rasplet Lige prvaka, Manchester City će i u sljedećoj sezoni imati šampionske ciljeve, iako bi momčad "Građana" mogla pretrpjeti određene promjene. Novac na Etihadu nije nikakav problem pa će tako menadžer Josep Guardiola opet moći u miru slagati novi igrački mozaik.

Dok se čeka rasplet priče s Lionelom Messijem, koji se povezuje s "Građanima", prema tvrdnjama otočkih medija, Manchester City je spreman ponuditi 100 miliona funti za veznjaka Aston Ville Jacka Grealisha i još veću svotu za dolazak najboljeg engleskog igrača Harryja Kanea.

0-jack-grealish-of-aston-villa

Jasno je, pak, da će biti i igrača koji će u ljetnom prijelaznom roku morati napustiti klub. Sergio Agüero nakon deset briljantnih godina u dresu Manchester Cityja sigurno odlazi, a mediji tvrde da je klub spreman razmotriti ponude zainteresiranih klubova za Raheema Sterlinga i Riyada Mahreza. Sterling je u plavi dio Manchestera stigao prije šest godina iz Liverpoola u transferu vrijednom 50 miliona funti, a iako je nerijetko bio Cityjev čovjek odluke, Sterling je u posljednje vrijeme ipak izgubio Guardioline povjerenje. Uz tek 26 godina u životnom kalendaru, pred Sterlingom su najbolje igračke godine, a zainteresiranih "udvarača" sigurno neće nedostajati.

sterling2

Mahrez je briljirao u dvobojima Lige prvaka protiv PSG-a, ali interes za Grealisha sigurno alžirskom reprezentativcu ne ide u prilog. Za sada se jedino Arsenal spominje kao klub koji je zainteresiran za dolazak oba igrača, ali dalek je put do konačnog cilja kada je londonska družina u pitanju. Osim Sterlinga i Mahreza, upitni su statusi i stopera Aymerica Laportea i napadača Gabriela Jesusa. Ipak, špekulacije o odlasku Sterlinga su, bez obzira na trenutno nešto slabiju formu, poprilično iznenađenje, jer je Sterling i u ovoj sezoni, kada je elitni razred engleskog nogometa u pitanju, ostvario solidan učinak od deset postignutih golova i sedam asistencija.

Učitaj još novosti