01. 03. 2021 - 08:07
OVO SU NAJBOGATIJE ŽENE FUDBALERA, RONALDOVA GEORGINA NIJE...
907
Shares
OVO SU NAJBOGATIJE ŽENE FUDBALERA, RONALDOVA GEORGINA NIJE PRVA NA LISTI: One su bogatije i od muževa, IZNENADIT ĆETE SE

OVO SU NAJBOGATIJE ŽENE FUDBALERA, RONALDOVA GEORGINA NIJE PRVA NA LISTI: One su bogatije i od muževa, IZNENADIT ĆETE SE

01. 03. 2021 - 08:07
0
Shares

Iako se u javnosti najčešće vezuju za svoje muževe koji su fudbaleri, veliki broj njihovih žena ima posao kojim se bave i koji im donosi pravo bogatstvo.

Neke su čak i bogatije od muževa, kao što je to slučaj sa Šakirom (Shakira) i Žerarom Pikeom (Gerard Pique), a britanski “The Sun” istražio je ko je od njih najbogatiji i koliko se proteže njihova “finansijska moć”.

Mnoge je iznenadila pozicija Georgine Rodrigez, supruge Cristiana Ronalda

screenshot-1

1. Na prvom mjestu je Viktorija Bekam (Victoria Beckham), supruga Dejvida Bekama (David), koja je teška 360 miliona funti i koja se bavi modnom industrijom.

Navodno je u toj istoj industriji 2019. godine imala gubitak 15.9 miliona funti, zatim i novi udar zbog korone, ali se i dalje nalazi na samom vrhu.

2. Ovu atraktivnu kolumbijsku pjevačicu već smo spomenuli, a njena vrijednost je navodno 220 miliona funti. S druge strane, njen muž Pike je “težak” samo 30 miliona.

Šakira je u januaru prodala prava na svoje pjesme za paprenu sumu koja, doduše, nije otkrivena, ali je širom svijeta tokom karijere prodala 80 miliona ploča.

3. Supruga Vejna Runija (Wayne Rooney) je na trećem mjestu sa cifrom od 14 miliona funti. A novac je navodno zaradila pametnim investiranjem novca koji je njen muž zarađivao tokom igranja fudbala.

Pisala je modne kolumne za poznate magazine, postala je čak i dječiji autor, a dosta novca je zaradila i prodavajući DVD snimke sa vježbama za bolju liniju.

4. Bogatstvo ljepše polovine Kristijana Ronalda (Cristiano) proteže se na sedam miliona funti, a ova španska manekenka najviše novca zaradi putem Instagrama. Prati je 24 miliona ljudi i samo od jedne objave znala je da uzme 250.000 eura.

Postala je zaštitno lice odreženih modnih kuća koje reklamira, a u međuvremenu je pokrenula i svoju modnu liniju.

5.Na petom mjestu se nalazi pop zvijezda Peri Edvards (Perrie Edwards), djevojka Aleksa Okslejd-Čejmberlena (Alex Oxlade-Chambelain), čije bogatstvo se procjenjuje na šest miliona.

Učitaj još novosti