31. 01. 2021 - 21:15
Fonseca je večeras Džeku ponizio, a Dijamant u posljednji čak...
907
Shares
Fonseca je večeras Džeku ponizio, a Dijamant u posljednji čak bježi iz Rome: Agent se zaputio na pregovore s ovim velikanom!

ITALIJA

Fonseca je večeras Džeku ponizio, a Dijamant u posljednji čak bježi iz Rome: Agent se zaputio na pregovore s ovim velikanom!

Sport.ba
31. 01. 2021 - 21:15
0
Shares

Paulo Fonseca ostao je dosljedan sebi i večeras nije uvrstio Edina Džeku u sastav protiv Verone. Naprotiv, bh. kapiten završio je na tribinama "Olimpica".

Sada je već sasvim jasno da je jako malo vremena preostalo kako bi Dijamant promijenio sredinu i spasio sezonu, jer je izvjesno da će u Romi grijati klupu ako ne ode.

Italijanski mediji javljaju večeras da se Džekin agent, Alessandro Lucci,zaputio ponovo prema Milanu očajnički pokušavajući izdejstvovati odlazak u Inter.

Očekuje se da uslijedi nova runda pregovora, sigurno posljednja u ovom transfer roku. Calciomercato tako piše da će se Lucci sastati s predstavnicima Intera kako bi pokušali da završe sve oko transfera i ostaje nam da vidimo hoće li u tome i uspjeti jer zaista ponestaje vremena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edin Dzeko (@ed_dzeko)

Sve će biti poznato do sutra, jer u Italiji u 19:00 sati će biti okončan prijelazni rok. Nešto ranije direktor Nerazzurra Beppe Marotta govorio je o bh. napadaču, odnosno o mogućoj zamjeni Alexis Sanchez za Džeku.

"Agenti su bili previše odvažni gurajući pregovore bez znanja vlasnika klubova. Pregovori su završeni prije nego su i počeli", rekao je Marotta i zaključio:

"Kao što je trener Conte rekao. Ako ima nezadovoljnih igrača i koji heće da idu, nećemo ih zadržavati. Mi takvih igrača nemamo".

Da li će do iznenadnog dogovora doći ostaje nam da vidimo. Čini se da je Inter jedina opcija za Džeku...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti