01. 02. 2021 - 08:21
SVE JE GOTOVO, EDIN IMA NOVI KLUB Džeko napušta Romu danas i...
907
Shares
SVE JE GOTOVO, EDIN IMA NOVI KLUB Džeko napušta Romu danas i potpisuje za velikana koji ima najvjerniju armiju navijača, IDU PO TITULU

FENER GA ŽELI

SVE JE GOTOVO, EDIN IMA NOVI KLUB Džeko napušta Romu danas i potpisuje za velikana koji ima najvjerniju armiju navijača, IDU PO TITULU

Sport.ba
01. 02. 2021 - 08:21
0
Shares

Edin Džeko, kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine i fudbaler Rome, proživljava jedne od najtežih trenutaka u karijeri. Dojučerašnji kapiten Rome i jedan od njenih najboljih igrača, sada je prinuđen gledati s tribina mečeve svog tima.

Upravo zbog toga će u posljednjim trenucima zimskog prelaznog roka svim silama pokušati pronaći novi angažman. Posljednje informacije, koju su objavili brojni turski mediji, govore da bi Edin mogao put Istanbula, gdje će navodno pojačati ekipu Fenerbahcea.

Sinan Engin, turski sportski novinar je za Beyaz TV otkrio da ima informaciju iz kluba, koja govori da su se Fener, Džeko i Vučica zapravo dogovorili sve pojedinosti.

“Moj izvor, koji me je prije bilo koga drugog obavijestio o transferu Mesuta Özila i Irfana Cana, sada mi je poslao poruku i rekao da će Džeko nositi dres Fenerbahcea!”, rekao je Engin.

Iskusni bh. napadač povezivao se ove zime uveliko s Interom, ali do dogovora nije bilo i ukoliko zaista ne ostvari transfer u redove turskog velikana prijeti mu da propusti ostatak sezone zbog sukoba s trenerom Paulom Fonsecom.

Međutim, čini se da će, baš kao i Ozila, Fener spasiti Džeku i s njim pokušati napasti sami tron Superlige Turske. Brojni turski mediji objavili su ovu vijest, dok navijači Fenerbahcea već prave videa dobrodošlice Edinu Džeki u jedan od najvećih turskih klubova.

Preostaje nam da vidimo jesu li ove informacije zaista tačne, a pred Edinom su sigurno sati iščekivanja...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti