31. 01. 2021 - 15:19
NOVA TRANSFER BOMBA: Liverpool želi West Hamova braniča,...
907
Shares
NOVA TRANSFER BOMBA: Liverpool želi West Hamova braniča, Khedira na pregledu u Berlinu

NOVA TRANSFER BOMBA: Liverpool želi West Hamova braniča, Khedira na pregledu u Berlinu

31. 01. 2021 - 15:19
0
Shares

Ušli smo u završnicu prijelaznog roka koji u najvećim ligama traje do 2. veljače. 

Liverpool želi braniča West Hama
Liverpool očajnički pokušava dovesti braniča prije isteka prijelaznog roka, a The Athletic piše da je kontaktirao West Ham i raspitivao se o dostupnosti Isse Diopa, koji u londonskom klubu nije u prvom planu.

Njemački Kicker piše da će Sami Khedira danas biti na liječničkom pregledu u Herthi te da će prije kraja prijelaznog roka dovršiti transfer iz Juventusa.

Khedira nije uopće igrao za Juventus ove sezone, a nije ni prijavljen za Ligu prvaka. Isprva nije htio raskidati ugovor, ali sada se predomislio te će kao slobodan igrač potpisati za bundesligaša iz Berlina na dvije i pol godine.

Alli ne može u PSG ako se Eriksen ne vrati u Tottenham
Sve izgledniji ostanak Eriksena u Interu mogao bi upropastiti transfer Delea Allija. Sky Sports piše kako Allijeve nade u transfer u PSG ovise isključivo o tome hoće li Tottenham uspjeti vratiti Danca iz Milana.

Ramosov izbor je Manchester United
Sergio Ramos još se nije dogovorio s Realom o produljenju ugovora koji mu istječe na ljeto, a Marca piše da je kapetan sve bliže odlasku iz Madrida. 

Daily Mirror piše da se Ramosu ne sviđa ideja prelaska u PSG i da je skloniji dolasku u Premiership nadolazećeg ljeta. Isti list navodi kako Manchester City i Liverpool nisu realne opcije te da je Ramosov prvi izbor Manchester United, ali ne isključuje ni Everton zbog Carla Ancelottija, s kojim je već surađivao u Realu.

Eriksen ipak ostaje u Interu
Iako se već mjesec dana kalkuliralo o odlasku Christiana Eriksena iz Intera, izvršni direktor Giuseppe Marotta dao je naslutiti da od toga neće biti ništa u zimskom prijelaznom roku.

"Ako je igrač nezadovoljan, nećemo ga sprječavati da pronađe drugi klub. Mi nemamo takvih igrača, na sadašnju skupinu računamo do kraja sezone", rekao je Marotta te dodao da Eriksen može imati važnu ulogu u momčadi, bez obzira na to igra li puno ili malo.

 

 

(Index)

Učitaj još novosti