19. 01. 2021 - 23:45
Pogledajte intervju 19-godišnjeg Mandžukića u društvu oca:...
907
Shares
Pogledajte intervju 19-godišnjeg Mandžukića u društvu oca:

Pogledajte intervju 19-godišnjeg Mandžukića u društvu oca: "Bit ću bolji od tate"

19. 01. 2021 - 23:45
0
Shares

Mario Mandžukić je danas službeno postao novi igrač Milana. 34-godišnji Mandžukić tako se vratio u Serie A nakon više od godinu dana kada je bio član Juventusa.

Milan je samo novi velikan svjetskog nogometa u kojem će Mandžukić igrati. Karijera mu je fantastična. Osim Juventusa i Milana, igrao je u Bayernu, Atleticu i Wolfsburgu, a prije nego što je dobio šansu u najboljim svjetskim klubovima, morao se dokazati u Zagrebu i Dinamu.

screenshot-30

Ipak, Mandžukić je karijeru počeo u Marsoniji gdje se još nije moglo znati kakav će igrač postati. Stoga ćemo ovoga puta podsjetiti na njegov intervju iz 2005. kada je imao 19 godina.
Slavonskobrodska televizija objavila je intervju prije dvije godine povodom Mandžukićeve srebrne medalje s SP-a u Rusiji.

U društvu tada 45-godišnjeg oca Mate, koji je tada još aktivno igrao nogomet, Mario je predvidio da će biti bolji od njega.

"Prošao sam sve uzraste u Marsoniji. Sad sam tu u seniorima gdje se trudim i dajem sve od sebe da igram. Do šestog mjeseca imam ugovor u Marsoniji i zasad mi je ona na prvom mjestu. Javljaju se već neki ljudi iz Hrvatske, a bilo je i poziva iz Njemačke. Postavio sam visoke ciljeve koje na kraju želim ostvariti. Reprezentacija je isto jedan od ciljeva", pričao je tada Mandžukić.

Sport.ba/index

Učitaj još novosti