11. 01. 2021 - 16:48
'Iznenadio me je taj tip, taj Hrvat... I ti sebe nazivaš...
907
Shares
'Iznenadio me je taj tip, taj Hrvat... I ti sebe nazivaš muškarcem? Mirko, kakav si ti čovjek? Pi**ice!'

SILVA JE BIO VAN SEBE

'Iznenadio me je taj tip, taj Hrvat... I ti sebe nazivaš muškarcem? Mirko, kakav si ti čovjek? Pi**ice!'

Sport.ba
11. 01. 2021 - 16:48
0
Shares

Danas se podsjećamo događaja s kraja 2016. godine, koji je mnogima i dalje u svježem sjećanju. Naime, nakon što je na Silvino otkazivanje meča na RIZIN Grand Prixu Hrvat Mirko Filipović iznimno bijesno reagirao na društvenim mrežama, nije trebalo dugo čekati na odgovor Wanderleija Silve. Brazilac je nastavio sagu odgovorivši Cro Copu u videu na svom kanalu na Youtubeu:

- Ovdje sam kako bih svojim fanovima objasnio zašto se neću boriti u decembru: razlog je moj oporavak. Za borbu se nisam uspio sto posto oporaviti, a ja sam profesionalac; nikada se ne bih borio nespreman, niti s Mirkom niti s bilo kim drugim. Ono što me najviše iznenadilo jest da me taj tip, taj Hrvat, Mirko Cro Cop, preda mnom nazvao najboljim na svijetu, legendom, a iza računara je počeo govoriti sranja o meni - započeo je Brazilac svoj odgovor.

- Mirko, kakav si ti čovjek? Govoriš toliko sranja preko interneta, a ne kažeš mi u lice. Jesi li ti muškarac samo iza tipkovnice? Pičkice! Što ti misliš, s kim razgovaraš? Smiri se, to neće biti sada, ali uskoro ćeš dobiti što zaslužuješ. Znam jako dobro kako ću te uhvatiti i znam da me se bojiš, kukavico - nije Silva ostao Cro Copu dužan uvrede.

 - Ponudili su mi stvarno dobar novac za borbu s Mirkom, ponudili su mi milion dolara i ja treniram. Mogao sam probati i vidjeti kako će ići. Ako bih nastupio i borio se 30 sekundi ili minutu, moja bi plata ostala ista, ali ja sam profesionalac i nikad to ne bih učinio da nisam 100 posto spreman. Svi znaju da se vraćam poslije ozbiljne ozljede. Dobro se oporavljam i, hvala Bogu, dobro treniram kako bih se vratio u staru formu, kako bih bio pravi divlji pas. Neću se boriti nespreman. Borit ću se za pobjedu i Silva se vraća, možeš me čekati - obrazložio je Wanderlei svoje razloge za odustajanje od meča.

mirkofilipovic

 

 Mirko i Wanderlei borili su se već dva puta. Prva je borba bila na PRIDE-u još u aprilu 2002. godine, a taj je susret završio bez pobjednika. No na Grand Prixu 2006. Cro Cop je Silvi nanio možda i najteži poraz karijere nokautiravši ga high kickom koji se i danas smatra jednim od najatraktivnih nokauta u povijesti sporta.

Učitaj još novosti