28. 09. 2020 - 14:57
TRENER SVIH TRENERA USIJAO REGION: Te degenerike što arlauču i...
907
Shares
TRENER SVIH TRENERA USIJAO REGION: Te degenerike što arlauču i psuju Bosnu, a žive u njoj, ja nabijem...

ĆIRO BLAŽEVIĆ

TRENER SVIH TRENERA USIJAO REGION: Te degenerike što arlauču i psuju Bosnu, a žive u njoj, ja nabijem...

28. 09. 2020 - 14:57
0
Shares

Trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević, već se neko vrijeme nalazi u trenerskoj mirovini. Bivši selektor Vatrenih i Zmajeva već se neko vrijeme nalazi Kraljevici gdje je boravio i dok je na snazi bila karantena, a u razgovoru za Novi list osvrnuo se na nekoliko zanimljivih tema:

„Milijun sam puta ponovio: da je čitav niz danas velikih trenerskih imena iz bogatih država Europe, a tu uvijek apostrofiram Fabia Capella, moralo krenuti iz Travnika u svijet, oni se ne bi maknuli dalje od Turbeta, lijepog mjesta u podnožju Vlašića, udaljenog nekih pet-šest kilometara od mog rodnog grada.

Meni je put od Travnika do francuske bronce bio nevjerojatno dinamičan i naporan, u odnosu na bogate zapadnjake ja sam morao pobijediti mnogo toga, od siromaštva nadalje, ali takvi smo ti mi Hrvati – iako nam je u startu pozicija inferiorna, na kraju budemo superiorni“, ističe popularni Ćiro, nakon čega se osvrnuo i na ulogu navijača u svijetu nogometa:

ciro-8-696x435

„Samo je jedna istina: navijači su sastavni dio nogometne igre. Bez njih utakmice nemaju smisla. Pa nije li jedna od najvećih kazni koje može dobiti neki klub ili reprezentacija igranje pred – praznim tribinama.

Ne, ovo nema nikakvog smisla. Igra se naravno nogomet i zbog novca, i to ne baš malog, ali moralo se ipak pronaći neki kompromis, pričekati, učiniti nešto da se i navijačima makar u manjem broju omogući povratak na stadione. Bojim se da ovako nogomet gubi svoj smisao i svoju draž“, govori trener svih trenera.

ciro

U jednom ranijem istupu osvrnuo se i na one koji mrze Bosnu i Hercegovinu.

ciro-dzeko

"Te degenerike što arlauču i psuju Bosnu, a žive u njoj, ja nabijem na k****. Nikada ne dam na svoju Bosnu i znam da će tako biti dok sam živ. Neka se je.. oni. Valjda su svjesni da nije bilo Bosanaca da se ne bi stiglo ni do trećeg mjesta 1998. godine u Francuskoj, a ni sada do drugog mjesta u Rusiji. Hrvatska je i sada okosnicu imala u igračima koji su rođeni u Bosni i Hercegovini ili im je porijeklo iz moje Bosne. Idemo miriti ljude, trebamo se voljeti još više. Zar nije lijepo vidjeti kada neki sportista iz BiH čestita Hrvatskoj na uspjehu ili iz Hrvatske ode neka lijepa riječ prema moj Bosni. Isto tako i sa Srbijom je slučaj."

Učitaj još novosti