10. 09. 2020 - 08:31
FOTKA KOJA JE USIJALA INTERNET Možete li prepoznati dvojicu...
907
Shares
FOTKA KOJA JE USIJALA INTERNET Možete li prepoznati dvojicu mađioničara s fotografije? Jedan je osvajač Zlatne lopte, a drugi...

LUKA MODRIĆ I NIKO KRANJČAR

FOTKA KOJA JE USIJALA INTERNET Možete li prepoznati dvojicu mađioničara s fotografije? Jedan je osvajač Zlatne lopte, a drugi...

Sport.ba
10. 09. 2020 - 08:31
0
Shares

Vezni fudbaler hrvatske reprezentacije i Real Madrida, Luka Modrić, jučer je proslavio svoj 35. rođendan. Sjajni veznjak Reala nije konkurisao za sastav Vatrenih protiv Portugala i Francuske, već se vrijedno priprema u Madridu za početak nove sezone.

Ambicije Reala biće izuzetno visoke, odbrana naslova prvaka Španije, ali i osvajanje Lige prvaka. Sigurno je da će jednu od ključnih uloga i ove sezone imati omaleni Hrvat.

Uprkos tome što Modrić sve više korača ka završetku karijere, sastav Kraljeva je apsolutno nemoguće zamisliti bez njega i "desetke" na leđima. Jučer su mu stizale brojne čestitke, a sigurno da ga je jedna fotka posebno obradovala.

Naime, na Instagramu objavljena je fotografija Modrića kada je imao 11 godina i bio omladinac Dinama, a pored njega je bio dosta viši i razvijeniji dječak.

Mnogi su bili baš iznenađeni kada su shvatili da je riječ o Niki Kranjčaru, nekadašnjoj velikoj nadi Hajduka. I tu ne bi bilo previše čudnog da Niko nije samo godinu dana stariji od veznjaka Reala!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niko Kranjčar (@nikokranjcar13) on

Upravo su nekadašnjem Vatrenom i članu Bilih prognozirali sjajnu karijeru, ali tu je bio splet okolnosti i Niko nije stigao ni blizu Modriću. Luka je, između ostaog, osvojio s Realom apsolutno sve, s Hrvatskom bio drugi na svijetu, a osvajač je i Zlatne lopte za 2018. godinu. Malo li je...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti