25. 08. 2020 - 11:28
NAJVEĆI TRANSFER U SVIJETU SPORTA NADOMAK SENZACIONALNE...
907
Shares
NAJVEĆI TRANSFER U SVIJETU SPORTA NADOMAK SENZACIONALNE REALIZACIJE Messi je bijesan jer su mu najboljeg frenda Suareza protjerali, pridružuje se drugom velikom prijatelju

MOGAO BI POJAČATI CITY

NAJVEĆI TRANSFER U SVIJETU SPORTA NADOMAK SENZACIONALNE REALIZACIJE Messi je bijesan jer su mu najboljeg frenda Suareza protjerali, pridružuje se drugom velikom prijatelju

Sport.ba
25. 08. 2020 - 11:28
0
Shares

Ono što se činilo nemogućim, čini se da se upravo dešava. Lionel Messi će nakon 20 godina napustiti svoj dom, "Nou Camp". Naime, brojni engleski mediji danas su objavili senzacionalnu vijest. Prema njihovima izvorima Manchester City je pripremio ponudu za Lionela Messija!

IPAK NIŠTA OD LAUTARA MARTINEZA Koeman pronašao zamjenu za Suareza: Ovo je mač s dvije oštrice, Barca mnogo riskira, ali može dobiti VRHUNSKU HAUBICU

Čelnici Barcelone izjavili su da Messi nije na prodaju, ali ako vlasnici engleskog kluba aktiviraju otkupnu klauzulu za čudesnog Argentinca onda ništa nije nemoguće.

Vlasnici Cityja razmatraju kako na najbolji način dovesti Messija u klub, novac im nije problem, ali finansijski fair-play stvara probleme.

ODJEKNULO JE UPRAVO Luis Suarez pravi TRANSFER IZ SNOVA: Protjeran je s Nou Campa na vrlo ružan način, a sad će ponajačati ponajbolji klub Evrope

BARCA S MARSA! Koeman pravi najjaču Barcu u historiji: Stižu tri megazvijezde, Nizozemac želi samo njih!

Engleski mediji objavili su da City pokušava pronaći način da ne prekrši UEFA-ino pravilo, a ponudu u Barcelonu mogli bi poslati kroz nekoliko dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Lionel Messi je igrač koji je navikao osvajati trofeje i biti najbolji, ali s Barcelonom je ove sezone upisao niz loših rezultata, Real je osvojio naslov u Španiji, a u Ligi prvaka Bayern ih je pomeo s 8:2.

Ona je najatraktivnija policajka na svijetu: Mami uzdahe gdje god se pojavi! SAN JE APSOLUTNO SVAKOG MUŠKARCA

Ako ovo ljeto ne ode vjerovatno neće nikada jer je stanje u svlačionici Barcelone trenutno jako loše i pravi je trenutak za odlazak. Njegov veliki prijatelj Luis Suarez je na izlaznim vratima, kao i Pique i Rakitić, a novi trener Koeman želi prodati još nekoliko igrača kako bi imao za dovođenje novih imena, a jedna od želja mu je Depay iz Lyona.

Messi je već 20 godina u Barceloni i najveći je igrač u historiji kluba, ako ne i nogometa u cjelini. Teško će se oprostiti od Katalonije, ali trenutno je situacija takva u klubu da će sigurno bar razmisliti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Juntos ???? @adidasfootball #Nemeziz

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Napadač Cityja Sergio Aguero je kum s Messijem i njegov najbolji prijatelj, a baš bi on mogao biti jedan od razloga dolaska Messija u City. Messi se u Barceloni nije odvajao od Suareza, zajedno su dolazili na utakmice, ljetovali, slavili dječje rođendane, a sada je Uragvajac na korak do odlaska. Ta vijest se nije svidjela Messiju koji ostaje bez velikog prijatelja. Sada je sve na Agueru da ga nagovori.

Trenutno si samo dva kluba mogu priuštiti Messija, a to je iz City i francuski velikan PSG, no prema zadnjim informacijama Francuzi nisu toliko zagrizli za transfer pa je sve na Cityju da pronađe način za najveći transfer u historiji sporta. U igri je navodno i Inter, ali je sasvim jasno da Nerazzurri nemaju toliko novca...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti