06. 08. 2020 - 14:44
IBRINA ŽENA SE SKINULA U BIKINI, NIKO NIJE ZNAO DA JE OVAKO...
907
Shares
IBRINA ŽENA SE SKINULA U BIKINI, NIKO NIJE ZNAO DA JE OVAKO ZGODNA: Objavljene slike, GORI KAKO IZGLEDA (FOTO)

IBRINA ŽENA SE SKINULA U BIKINI, NIKO NIJE ZNAO DA JE OVAKO ZGODNA: Objavljene slike, GORI KAKO IZGLEDA (FOTO)

06. 08. 2020 - 14:44
0
Shares

Zlatan Ibrahimović uživa na odmoru sa svojom porodicom. Za ljetovanje je izabrao krstarenje na Saint-Tropezu na luksuznoj mega jahti.
 
Paparaci su zabilježili interesantne kadrove Ibrahimovića na jahti, gdje su pored njega sinovi Maximilian i Vincent, kao i njegova supruga Helena Seger, koja 25. avgusta puni 50 godina i koja je 11 godina starija od švedskog fudbalera.

Ljubavna priča Zlatana i Helene počela je prije 18 godina na jednoj zabavi, kada je ona imala 32, a Zlatan 21 godinu. Mlada fudbalska zvijezda odmah je pala na šarm zanosne plavuše, inače diplomiranog ekonomiste i marketing menadžera, a uprkos tome što su ih mediji godinama “razvodili” zbog navodnih Zlatanovih afera, njihova veza opstaje i prkosi svima.

Posljednja u nizu “afera” koju su mediji pakovali Ibrahimoviću jeste ona vezana za navodnu romansu sa najzgodnijom italijanskom voditeljkom Dilettom Leottom, sa kojom ima partnersku saradnju oko reklamiranja određenih prozivoda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do like me, stay in shape with @buddyfit_it

Objavu dijeli Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Ibrahimović je u jednom intervjuu javno rekao da za njega postoji samo jedna žena u životu, njegova Helena i da ga druge ne zanimaju.

A kada vidite fotografije sa jahte, shvatite i zašto je tako. Osim što izgleda kao da je 20 ili 30 godina mlađa, Helena koja je na pragu šeste decenije, podržava svog supruga na svakom koraku, pa je tako i snimala njegov trening na palubi jahte, koji je Ibrahimović kasnije i objavio na svom profilu na Instagramu.

Učitaj još novosti