06. 08. 2020 - 10:45
OVO JE NAJPROVOKATIVNIJA SLIKA KOJU ĆETE VIDJETI: Atraktivna...
907
Shares
OVO JE NAJPROVOKATIVNIJA SLIKA KOJU ĆETE VIDJETI: Atraktivna navijačica Uniteda skida sve sa sebe samo da on dođe na Old Trafford

OVO JE NAJPROVOKATIVNIJA SLIKA KOJU ĆETE VIDJETI: Atraktivna navijačica Uniteda skida sve sa sebe samo da on dođe na Old Trafford

06. 08. 2020 - 10:45
0
Shares

Jedna navijačica Manchester Uniteda napravila je pravu pomutnju na društvenim mrežama. Velika navijačica Crvenih vragova Lucy Nicholson odlučila je uzeti stvar u svoje ruke i pomoći voljenom klubu da u svoje redove dovede zvijezdu Borussije Dortmund Jadona Sanchoa.
 
Dvadesetogodišnji engleski nogometaš Jadon Sancho od 2017. je godine član njemačkog velikana Borussije iz Dortmunda u koju je kao 17-godišnjak stigao iz Manchester Cityja.

Borussia postavila rok Unitedu

Sancha u svoje redove želi dovesti veliki Cityjev rival Manchester United, čega su u Dortmundu dobro svjesni, pa su nedavno Crvenim vragovima postavili rok do kada moraju završiti sve oko tog transfera.

Iako će prijelazni rok zbog pandemije koronavirusa trajati do 5. oktobra, Borussia Dortmund dala je rok Manchester Unitedu do 10. avgusta, jer tog datuma odlazi na pripreme u Švicarsku i ne želi da one budu opterećene time hoće li Sancho ostati, ili otići iz kluba.

Nijemci su navodno pristali na Unitedovu ponudu od 70 miliona eura plus cijeli niz bonusa koji bi im u konačnici možda donio i svotu veću od traženih 120 miliona eura. Borussia je do sada bila spremna spustiti se na 105 miliona eura, ali Unitedu je to ipak bilo previše, ali sada je dogovor valjda konačno postignut.

Dogovor je za sada postignut tek preko posrednika, a klupske bi se delegacije trebale uskoro i službeno sastati te finalizirati sve detalje. Sancho je mjesecima vagao, kao i njegovi predstavnici, treba li ići u United, ali sada kada je klub nanizao fantastičnu seriju rezultata i na kraju izborio Ligu prvaka, Sancho je pišu Englezi itekako zainteresiran za dolazak na Old Trafford.

I tu na scenu stupa Lucy Nicholson koja se svojim potezom pobrinula da Jadon Sancho vidi što ga čeka ukoliko dođe na Old Trafford.

“Sancho, znaš što ti je činiti”, napisala je besramna Lucy na internetu uz provokativnu fotografiju i tagovanje nogometaša.

Podsjetimo, Sancho je u Dortmund stigao 2017. godine za samo 7.5 miliona eura iz Manchester Cityja, a za Dortmund je do sada u 99 utakmica zabio 34 gola i upisao je impresivne 43 asistencije.

ona2

 

Učitaj još novosti