30. 07. 2020 - 08:55
MASTER APARTMAN, ĐAKUZI, BIOSKOP, TERETANA... SVE PUCA OD...
907
Shares
MASTER APARTMAN, ĐAKUZI, BIOSKOP, TERETANA... SVE PUCA OD LUKSUZA Ronaldo se navukao na skupocjenu jahtu, PAPRENO GA KOŠTA

CRISTIANO BAŠ UŽIVA U ŽIVOTU

MASTER APARTMAN, ĐAKUZI, BIOSKOP, TERETANA... SVE PUCA OD LUKSUZA Ronaldo se navukao na skupocjenu jahtu, PAPRENO GA KOŠTA

Sport.ba
30. 07. 2020 - 08:55
0
Shares

Cristiano Ronaldo stigao je do nove titule prvaka s Juventusom, devete uzastopne za Staru damu. Tako su samo potvrdili apsolutnu dominaciju na Apeninima, a Portugalac ipak nije uspio postati i najbolji strijelac budući da Ciro Immobile ima čudesnu sezonu iza sebe.

To čini se nije previše omelo bivšu prvu vedetu Reala koja itekako zna uživati na moru. Naime, Cristiano koristi svaki slobodan trenutak kako bi s porodicom uživao na luksuznoj jahti, a to sve itekako mnogo košta.

2

FOTO: PROFIMEDIA

Tako je Ronaldo u nedjelju s Juventusom ovjerio novu titulu prvaka, savladali su u Torinu Sampdoriju 2:0 (Ronaldo načeo goste sjajnim golom na odličnu asistenciju našeg Pjanića, a potom i promašio penal). Samo dan kasnije veliki uspjeh proslavio je u krugu porodice na jahti koja vrijedi oko 16 miliona eura.

Superjahta "Benetti" po imenu "Afrika" pruža fudbalskom asu sve što mu je potrebno. Njegova porodica već duže vrijeme uživa u čarima ove luksuzne mašine na vodi.

3

FOTO: PRINTSKRIN / YOU TUBE

4

FOTO: INSTAGRAM

Jahta je dugačka impresivnih 47 metara, a posjeduje moderni skupoceni enterijer, koji nudi dovoljno mjesta za 12 osoba. Ima šest dvokrevetnih kabina i ogroman master apartman. Tu je prelijepa trpezarija, prostor za sjedenje, đakuzi, bar, mini bioskop i teretana!

6

FOTO: PRINTSKRIN / YOU TUBE

7

FOTO: PRINTSKRIN / YOU TUBE

8

FOTO: PRINTSRKIN

Također, opremljena je brojnim zanimacijama za uživanje na vodi... Tako, između ostalog, posjeduje tobogan na čak tri sprata, skije, skutere za vodu... Posada jahte broji čak devet članova, tu je i posluga, pa gosti zaista uživaju u posebnom tretmanu.

A na kraju ono najbolje. Naime, samo iznajmljivanje ove luksuzne ljepotice košta oko 250 hiljada eura sedmično! Iako je cijena nerealno visoka, za Cristijana koji je nedavno postao prvi fudbalski milijarder je ipak prava sitnica... Portugalac jednostavno zna uživati u životu, iako je i sam priznao da je na počecima klečao ispred restorana i molio da mu kupe poneki hamburger...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fantas✨???? #dreaming

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

(Sport.ba)

Učitaj još novosti