29. 06. 2020 - 10:13
DJEČAK S FOTKE DANAS JE JEDAN OD NAJBOLJIH SPORTISTA S...
907
Shares
DJEČAK S FOTKE DANAS JE JEDAN OD NAJBOLJIH SPORTISTA S BALKANA, kladimo se da ne možete pogoditi o kome je riječ

LUKA DONČIĆ

DJEČAK S FOTKE DANAS JE JEDAN OD NAJBOLJIH SPORTISTA S BALKANA, kladimo se da ne možete pogoditi o kome je riječ

29. 06. 2020 - 10:13
0
Shares

Voli pse, voli se družiti s prijateljima. Najdraža mu je serija 'Prijatelji', otkrila je majka Luke Dončića, zvijezde NBA momčadi iz Dallas Mavericksa.

Slovenac je velika zvijezda u NBA. Otkako je došao u Dallas ne prestaje oduševljavati rekordima, nastupima, ali i simpatičnošću kojom je 'kupio' košarkaške zaljubljenike.

Njegova majka se zbog njega preselila u Ameriku, ali ne žive skupa. Ona prati sve utakmice, a najbitnije joj je, kaže, da je Luka sretan.

- Želim da bude sretan i znam da njegova sreća ovisi o košarci. Kao dijete bio je ponekad zločest. Bio je pun energije, nikada nije mirovao - priča Mirjam Poterbin za WFAA.

lukaz

Foto:Instagram

- Subotom bih ga natjerala da čisti kuću. Rekla bih mu da mora očistiti sobu, ako želi na trening i on bi ju očistio. Uvijek sam se morala prijetiti s košarkom. Roditelji su mu se rastali kad je bio dijete i s ocem Sašom Dončićem nema odnos dobar kao s majkom.  

- Mislim da mu je košarka pomogla prilikom našeg razvoda. Mislim da mu je ona pomogla da odraste, iako sam se ja trudila učiniti mu taj razvod što bezbolnijim - kaže Mirjam.

luka1Foto:Instagram

Sin joj je prvi puta napustio Sloveniju zbog košarke kada je imao samo 13 godina. Krenuo je put Španjolske.

luka2

Foto:Instagram

- Bilo mi je jako teško, plakala sam, bila sam u Španjolskoj svaki vikend zbog njega. Rekla sam mu da ima vremena, da je jako dobar, da može kasnije ići, ali on mi je rekao: "Mama, želim pokušati. Vidjela sam da je sretan. Jako sretan".

luka4

Foto:Instagram

- Mislim da će Luka još dugo biti u Dallasu. On se voli zadržati kod jedne momčadi kada mu je dobro, a ovo bi mogao biti njegov jedini klub u NBA-u.

- Voli pse, voli se družiti s prijateljima. Najdraža mu je serija 'Prijatelji'. Kuhanje? Zna napraviti samo tjesteninu - smije se Lukina majka. U Sloveniji ga prati prabaka koja ima 87 godina. 

luka3

Foto:Instagram

- U Sloveniji se druži sa svojim vršnjakinjama i govori: 'Ovo je moj praunuk, ovo je moj praunuk!' - prepričava majka velike NBA zvijezde. 

luka5

Foto:Instagram

Učitaj još novosti