19. 05. 2020 - 13:45
Eto'o: Evo kako me Mourinho nagovorio da dođem u Inter,...
907
Shares
Eto'o: Evo kako me Mourinho nagovorio da dođem u Inter, poručio mi je SAMO OVO

KAMERUNAC OTKRIO

Eto'o: Evo kako me Mourinho nagovorio da dođem u Inter, poručio mi je SAMO OVO

19. 05. 2020 - 13:45
0
Shares

Samuel Eto'o dao je intervju za Gazzettu dello Sport u kojem je otkrio kako ga je Jose Mourinho nagovorio da iz Barcelone dođe u Inter s kojim je kasnije osvojio tripletu.

Mourinho me nagovorio na vrlo jednostavan način. Poslao mi je fotografiju Interova dresa s brojem devet i napisao: ‘Tvoj je, čeka te’, a nakon toga mi se javio i Materazzi koji mi je napisao da ćemo sve osvojiti ako dođem u Inter”, rekao je Eto'o pa dodao:

“Nisam imao njegov broj u mobitelu pa sam pitao Albertinija čiji je. Nikad mi se takvo nešto nije dogodilo, stvarno mi nije bilo teško donijeti odluku.”

Kamerunac je nakon toga zaigrao protiv Barcelone upravo u sezoni kad je s Interom osvojio tripletu, a tu utakmicu posebno pamti zato što je morao igrati na boku.

“Kad je Thiago Motta dobio crveni, Mourinho je pozvao mene i Zanettija da nam pojasni kako ćemo igrati. Nisam imao vremena ni razmisliti o tome što me čeka. Na kraju smo završili u finalu”, rekao je Eto'o te dodao:

“Mourinho i Guardiola imali su samo jednu zajedničku karakteristiku, a to je bila želja za pobjedom. Po svemu drugom su različiti, od osobnosti do poimanja nogometa.”

Učitaj još novosti