20. 05. 2020 - 17:48
ZAISTA JE POSEBAN Zlatan Ibrahimović odabrao svoj sastav iz...
907
Shares
ZAISTA JE POSEBAN Zlatan Ibrahimović odabrao svoj sastav iz snova! DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE

INSTAGRAM

ZAISTA JE POSEBAN Zlatan Ibrahimović odabrao svoj sastav iz snova! DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE

20. 05. 2020 - 17:48
0
Shares

Zlatan Ibrahimović odabrao svoj tim iz snova. 38-godišnjak je uživao u blistavoj profesionalnoj karijeri, nakon što je igrao u Premier ligi, La Ligi, Seriji A i Ligue 1.

Osvojio je mnogo i igrao s mnogo superzvijezda. Govorimo o nekim od najboljih talenata u svjetskom nogometu, pa, nepotrebno je reći, njegov sastav iz snova je ukrašen sa zaista nevjerovatnim talentima.

ibrahimovic

Foto: Instagram

U sredini terena se nalaze Patrick Viera, Xavi i Pavel Nedved. Ibrahimović je bio saigrač sa Vierom u Juventusu i u Interu, nakon što je Francuz 2005. godine napustio Arsenal zbog Serije A, dok je Ibrahimović također igrao s Xavijom u Barci i Pavel Nedvedom u Juventusu.

Lilian Thuram, Thiago Silva, Alessandro Nesta i Maxwell čine njegovu obrambenu liniju sa Gianluigijem Buffonom između stativa.

Julio Cesar, Andres Iniesta, Fabio Cannavaro, Gennaro Gattuso i Clarence Seedorf su imenovani kao zamjena.

1

Ibrahimović je na društvene medije prenio sliku svog sastava iz snova uz riječi:

“U I Am Football predstavljam svoju ekipu iz snova. Također sam ubacio 50 stranica sa statistikom i zabavnim činjenicama iz moje karijere, kao što je, koliko sam golova postigao desnom nogom i koliko minuta sam igrao s Interom”, napisao je.

Nije uspio izabrati nijednog igrača Manchester Uniteda. Ibrahimović je uživao u dobrom vremenu s Unitedom na Old Traffordu, gdje postigao 17 golova u Premier ligi.

Učitaj još novosti