12. 05. 2020 - 10:50
Eskaliralo između Khabiba i McGregora, ponovno pale teške...
907
Shares
Eskaliralo između Khabiba i McGregora, ponovno pale teške riječi:

Eskaliralo između Khabiba i McGregora, ponovno pale teške riječi: "Štakore! Vidimo se u julu"

12. 05. 2020 - 10:50
0
Shares

Conor McGregor raspisao se u kasnim večernjim satima ponedjeljka o netom završenom UFC-u 249, koji se minulog vikenda održao u Jacksonvilleu pred praznim tribinama zbog pandemije koronavirusa. Nakon nekoliko tvitova javio se i Khabib Nurmagomedov te su stvari izmakle kontroli.

"Iduća borba smo ja i Justin, jer je Khabib najzatvoreniji borac u igri. Garantiram", započeo je McGregor, a potom odbacio mogućnost borbe protiv Tonyja Fergusona.

"Volim Tonyja. No njegove pripreme i forma su bili sramotni. Njegove metode treninga i način na koji razgovara su humoristične i zanimljive za pratit, ali on nikada nije bio na očekivanom nivou. Šteta. On i Dustin Poirier će se boriti kada Tony prizdravi", smatra McGregor koji se nakon toga obratio i Justinu Gaethjeu, koji je prošlog vikenda postao privremeni prvak.

mcgregor

"Justin, ne postoji nikakva opasnost od čovjeka koji voli grliti noge. Samo nastavi bježati od prave prijetnje. Jeb... ću te masakrirati. Tvoje zube ću staviti na ogrlicu. Spomenuo si moje vještine kao oca? Jeb... si mrtav", napisao je očito ljutiti McGregor, te nastavio po Justinu i njegovom menadžeru, koji ujedno zastupa i Khabiba - Aliju Abdelazizu.

"Nemoj više nikada izgovoriti da predstavljam SAD. Nijedan pravi Amerikanac ne bi tako lijepo govorio o osuđivanom teroristu i pritom mu dopustio da ga zastupa. Nemoj zaboraviti! Slijepa si budala i dovršit ću posao", napisao je McGregor, pa se okrenuo Khabibu.

"Khabib ti si velika sramota. Skrivaš se poput štakor kao i obično. Kao što sam uvijek govorio i kao što se uvijek vidjelo. Ti si sramota za pravog borca. Nakon što demoliram ovu diviziju (lake kategorije) prelazim na velter", napisao je McGregor, nakon čega su uslijedili odgovori Khabiba.

khabib

"Grlim noge? Zaboravio si kako sam te poslao u nokdaun ili tvitaš pijan? Pobijedio sam te u udaranju, rastavio sam te u hrvanju i uništio u grapplingu. Zrak si hvatao rukama i na kraju si odustao. I sjeti se svojih riječi 'to je samo biznis'", napisao je Khabib i pritom objavio fotografije kako završava McGregora u borbi za naslov prvaka.

Conor McGregor se još jednom oglasio nakon toga kratkom porukom:

"Vidimo se u julu."

mcgregor-khabib

Je li na pomolu novi revanš? U srpnju teško s obzirom da je predsjednik UFC-a najavio da su Khabib i Justin Gaethje sljedeći na redu i to već ovog ljeta. No već dugo McGregor i Khabib nisu ovako zabavili MMA fanove, barem na društvenim mrežama.

Učitaj još novosti