12. 05. 2020 - 08:30
Mekgregor vrijeđao novog UFC šampiona: Od tvojih zuba napravit...
907
Shares
Mekgregor vrijeđao novog UFC šampiona: Od tvojih zuba napravit ću ogrlicu

TWITTER

Mekgregor vrijeđao novog UFC šampiona: Od tvojih zuba napravit ću ogrlicu

12. 05. 2020 - 08:30
0
Shares

Konor Mekgregor je poslao ozbiljne prijetnje Džastinu Geatjeu govoreći o njemu kao privremenom laganom šampionu UFC-a, nakon pobjede nad Tonijem Fergusonom na UFC 249.

- Tvoji zubi. Stavit ću ih u ogrlicu za kralja - rekao je Konor Džastinu, a prenosi TMZ.

Mekgregor je u ljutitoj Twitter objavi jučer rekao kako se želi boriti protiv Džastina, a čini se da neprijateljstvo dolazi od tvita iz 2019. godine u kojem je Geatje kritikovao Konora kao "sranje čovjeka, oca i muža."

Konor se sjetio objave i odgovorio: 

- Govorite o mojim vještinama kao otac? Vi ste kralj koji je mrtav. Nikada ne kaži da predstavljaš veliku naciju Sjedinjenih Američkih Država. 

Sa svoje strane, Džastin je neko vrijeme pozivao na svađu s Konorom - rekavši da je TMZ Sports 2019. godine aktivno pokušao da natjera Konora da potpiše ugovor, ali Irac to nije učinio.

- Pokušavam da preokrenem psihologiju. Pokušavam da budem njegov prijatelj. Pokušavam na svakom putu da izvučem ovog čovjeka. I ne mogu da ga izvučem. A on zove Franki Edgar.

- Dakle, meni je ovo šamar u lice svim laganim svjetlima i zaista standard koji mi ovdje radimo.

Naravno, Džastin je u subotu na UFC-u 249 pobijedio Tonija Fergusona ... i kaže da se sada želi boriti protiv Habiba Nurmagomedova za pravu laku titulu.

Ali, borba s Konorom mogla bi donijeti više para za Džastina.

Učitaj još novosti