14. 05. 2020 - 10:54
Do juče je žestoko vrijeđao Khabiba, ali čim je čuo da mu je...
907
Shares
Do juče je žestoko vrijeđao Khabiba, ali čim je čuo da mu je otac u komi, lajavi Irac je pokazao koliko je zaista veliki

TWITTER

Do juče je žestoko vrijeđao Khabiba, ali čim je čuo da mu je otac u komi, lajavi Irac je pokazao koliko je zaista veliki

14. 05. 2020 - 10:54
0
Shares

Conor McGregor i Habib Nurmagomedov odavno su na ratnoj nozi, još od meča u kojem je Dagestanac naprosto urnisao lajavog Irca. Uprkos svemu, svijet željno iščekuje ovaj revanš, ali još uvijek nije izvjesno da će do toga zaista i doći.

Irac je u nekoliko navrata žestoko izvrijeđao Khabiba, čak i na vjerskoj osnovi, ali je ipak odlučio pomirljivim tonom mu se sada obrati. 

Razlog tome leži u činjenici da su ruski mediji sinoć izvijestili kako se Habibov otac - Abdulmanap Nurmagomedov nalaze u vojnoj bolnici u Moskvi te da je njegovo stanje izuzetno teško i da je trenutno u komi.

190326020938-0326-conor-mcgregor-03-exlarge-169

Rusi su izvijestili kako je Nurmagomedov prvo hospitalizovan zbog upale pluća u Dagestanu, a da je potom prebačen avionom u Moskvu zbog srčanih problema.

Njegovo stanje sada se pogoršalo, a nakon što je vijest stigla do McGregora, Irac je odlučio poslati poruku podrške porodici Nurmagomedov.

khabib-nurmagomedov

"Molim se za oporavak Abdulmanapa Nurmagomedova. To je čovjek koji je zaslužan za stvaranje brojnih prvaka svijeta u brojnim borilačkim disciplinama. Istinski genije borilačkih vještina. Mnogo sam tužan nakon što sam čuo ove vijesti. Molim se za porodicu Nurmagomedov", napisao je McGregor na svom Twitter profilu.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti