11. 05. 2020 - 23:17
NEKAD SE MLATIO S BRUS LIJEM, A EVO KAKO IZGLEDA DANAS! Bolo...
907
Shares
NEKAD SE MLATIO S BRUS LIJEM, A EVO KAKO IZGLEDA DANAS! Bolo Jeung ima čak 73 godine i dalje je prava ZVIJER!

SJEĆATE LI GA SE?

NEKAD SE MLATIO S BRUS LIJEM, A EVO KAKO IZGLEDA DANAS! Bolo Jeung ima čak 73 godine i dalje je prava ZVIJER!

11. 05. 2020 - 23:17
0
Shares

Majstor kung-fua, karatea i vrhunski bodibilder... sve je to kroz svoju karijeru bio Bolo Jeung, a slavu je stekao kao glumac u filmovima gdje su mu partneri bili Brus Li i Žan-Klod van Dam.

Bolo je počeo da trenira borilačke vještine kao desetogodišnjak u rodnom Gvangdžou, a ubrzo je do izražaja došla njegova čvrsta građa pa je počeo da se bavi i bodibildingom.

2

FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE

Dogurao je do titule šampiona Hong-Konga. Izgled lošeg momka privukao je filmske producente, a sve se u njegovom životu promijenilo kada je na snimanju reklame za cigarete slučajno sreo Brusa Lija, piše Kurir.

Sprijateljili su se, Brus ga je pozvao da zajedno treniraju i sparinguju i ponudio mu je ulogu u filmu "U zmajevom gnijezdu" 1972. godine. Interesantno je da se u tom filmu nisu sukobili. Ostalo je istorija...

Snimio je na desetine filmova, uglavnom kung-fu tematike, a izdvaja se "Krvavi sport" sa Žan-Klodom van Damom, koji mu je donio ogromnu popularnost. Bolo Jeung danas ima 73 godine i dalje redovno vježba i nalazi se u sjajnoj formi. 

Učitaj još novosti