09. 05. 2020 - 08:00
ZNAM DA SI JE JAHAO, MISLIŠ DA SAM GLUP?! Noć kad je LETEĆI...
907
Shares
ZNAM DA SI JE JAHAO, MISLIŠ DA SAM GLUP?! Noć kad je LETEĆI MAJKL vidio DUHA u liku PIJANOG TAJSONA!

NEVJEROVATNA PRIČA

ZNAM DA SI JE JAHAO, MISLIŠ DA SAM GLUP?! Noć kad je LETEĆI MAJKL vidio DUHA u liku PIJANOG TAJSONA!

09. 05. 2020 - 08:00
0
Shares

Majk Tajson i Majkl Džordan bili su glavna tema u svjetskim medijima tokom osamdesetih i devedestih godina prošlog vijeka.

Leteći Majkl je naravno bio u žiži javnosti zbog sjajnih košarkaških dostignuća u kojima je Čikago Bulse vodio do šest šampionskih prstenova NBA lige, dok je "Gvozdeni Majk" koji je1986. godine je postao najmlađi šampion svijeta svih vremena često bio na naslovnim stranicama novina zbog svojih "podviga" van terena, pa je čak i boravio u zatvoru zbog napastovanja jedne djevojke.

Na meti Tajsonovog bijesa jednom prilikom našao se i Majkl Džordan što je u svojoj knjizi o "Gvozdenom Majku" otkrio i Rori Holovej bivši menadžer čuvenog boksera.

miketyson

FOTO: PROFIMEDIA

Tajson i Džordan su bili među pozvanim na rođendan NFL igrač Ričarda Denta, a kompletna nas priča nas vraća u daleku 1988. godinu.

Problem je nastao zbog Robin Givens poznate manekenke i bivše Tajsonove supruge koja je ranije izlazila i s Letećim Majklom, prenosi Kurir.

"Majk Tajson je sjedio i pio svoje omiljeno piće, a kada se napije, njegovi istinski osećaji izlaze iz njega. Konobarima sam rekao da mu sipaju vodu jer sam vidio prema čemu sve vodi jer je Majk buljio ka stolu gjde je sjedio Majkl Džordan", otkrivo je Holovej i nastavio:

"Dobacio je Majklu: Hej, misliš da sam glup? Znam da si je*** onu moju kučku. Džordan izgledao kao da je vidio duha, a Majk je nastavio: Znam da si petljao s njom. Meni možeš reći".

2218489-vcn-cxcvnycvnc-ffFOTO: PRINTSKRIN

Džordan je pokušao da izbjegne incident i jedva je uspio u tome.

"Majkl je očito samo želio da pobjegne. Nije želio da učestvuje u ovom, a Tajson se okrenuo prema Majku Ditki  čuvenom NFL treneru i krenuo i njega da  provocira."

Holovej se nerado sjeća ove priče.

"Bio je to cirkus, pravi cirkus. Don King je pokušao da promijeni temu,  pokušali smo da smirimo Majka. On je govorio da će isprašiti dupe Džordanu. Tog dana mu ne bi mogao pobjeći jer je bio elegantan, ne bi mogao brzo trčati", zaključio je Tajsonov nekadašnji menadžer.

Učitaj još novosti