01. 04. 2020 - 10:50
HVALA PLASTIČARU! Evo kako su planetarne fudbalske zvijezde...
907
Shares
HVALA PLASTIČARU! Evo kako su planetarne fudbalske zvijezde izgledale prije operacija, isplivale BLAM SLIKE /FOTO/

HVALA PLASTIČARU! Evo kako su planetarne fudbalske zvijezde izgledale prije operacija, isplivale BLAM SLIKE /FOTO/

01. 04. 2020 - 10:50
0
Shares

Fudbalsko bogatstvo otvara i nove horizonte, a neki su previše bukvalno shvatili rad na sebi.

Mnogi fudbaleri su izgledali znatno drugačije na početku karijere, bilo bi previše reći da neke nećete prepoznati, ali zaista negde su promjene vidljive iz prve!

Za 15 godina koliki je uglavnom raspon ovih "prije i poslije" fotografija mnogi su odrasli, počeli da gube kosu (ili taj problem riješili), pustili bradu, ali i promijenili nekoliko stvari na sebi.

Svakako je svima odmah na pamet pao Kristijano Ronaldo.

ccf73b9b7c3ffcf7b17dae532052675e

Juventusov napadač ima 35 godina, a po nekim parametrima mu mnogi ne bi dali više od 24! Od dolaska u Mančester junajted 2003. godine on počinje mnogo da brine o tome kako izgleda i to ne samo na terenu. Godinama se pojavljuju informacije da je operasija nos, zube, bradu, uši, te da je ubrizgao botoks.

 

Zanimljivo ova tema nekako kao da uvijek zaobiđe Lionela Mesija (32) jer se o plastičnim operacijama ne govori često uz njegovo ime.

 

Serhio Ramos je jedan od onih koji su se značajno promijenili od početka karijere. Španac sa 33 godine ima poptuno drugačiji imidž od onog sa početka karijere, a kraću kosu je upotpunio sa dugom bradom, iako je ranije bilo suprotno. Uz to je sredio bradu, ali i nos. Na meču sa Bajernom ga je povrijedio pa je uslijedila rinoplastika, poradio je na njegovoj funkcionalnosti, ali i estetici, prenosi "Jutarnji.hr".

Novi.ba/Blic

Učitaj još novosti