05. 03. 2020 - 10:09
NEVJEROVATNO BOGATSTVO ZA OPORAVAK: Saznajte šta je sve...
907
Shares
NEVJEROVATNO BOGATSTVO ZA OPORAVAK: Saznajte šta je sve prodala Schumijeva supruga zarad liječenja legende

IMALA NA RASPOLAGANJU ČAK 700 MILIONA EURA

NEVJEROVATNO BOGATSTVO ZA OPORAVAK: Saznajte šta je sve prodala Schumijeva supruga zarad liječenja legende

05. 03. 2020 - 10:09
0
Shares

Supruga legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera, Korina, čini sve da se njen suprug oporavi od nesreće koju je doživio u jednom francuskom skijalištu prije šest godina.

Naime, još početkom marta 2015. objavljeno je da je upravljanje Schumacherovom imovinom na sebe preuzela supruga Korina, a bogatstvo je tada procijenjeno na 700 miliona eura.

Međutim, uprkos velikom bogatstvu, supruga je odlučila da proda luksuzno imanje za odmor u mjestu Trisil, sjeverno od Osla, s vlastitom banjom, teretanom, sportskom dvoranom, bazenima za masažu, vrijedno 2,8 miliona eura, a koje su posjedovali dvadesetak godina.

michael-schumacher-corinna-1

Svakako treba spomenuti da je Korina ranije prodala i njihov privatni avion za 34,4 miliona eura.

Gotovo nemoguće je procijeniti koliko ju je do sada koštalo liječenje sedmerostrukog prvaka Formule 1, ali sigurno je da su otišle stotine miliona eura. Ranije su se javnosti pojavile i pinformacije da se o Scumijevom zdravlju brine čak nekoliko medicinskih stručnjaka, te da njegovo liječenje košta oko 140.000 eura sedmično.

schumacher

"Schumacher je neprepoznatljiv. On više nije u komi, ali je daleko od čovjeka kojeg pamtimo. On je sada potpuno drugačija osoba i fizički i psihčki s izmijenjenom organskom, mišićnom i skeletnom strukturom", izjavio je nedavno Nicola Acciarri, italijanski neurohirurg iz bolnice u Bologni.

michaelschumacher

Schumacher je trenutno u svojoj vili na jezeru Ženeva u Švicarskoj, okružen najmilijima, ali tačnih informacija o njegovom zdravstvenom stanju i dalje nema...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti