13. 02. 2020 - 13:19
HRVATSKA NE BI BILA VICEPRVAK SVIJETA DA NIJE OVIH LJEPOTICA:...
907
Shares
HRVATSKA NE BI BILA VICEPRVAK SVIJETA DA NIJE OVIH LJEPOTICA: Pogledajte supruge i djevojke Vatrenih! NAPROSTO ODUZIMAJU DAH

NEVJEROVATNA LISTA

HRVATSKA NE BI BILA VICEPRVAK SVIJETA DA NIJE OVIH LJEPOTICA: Pogledajte supruge i djevojke Vatrenih! NAPROSTO ODUZIMAJU DAH

13. 02. 2020 - 13:19
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Hrvatska fudbalska reprezentacija je vicešampion svijeta, a osigurala je i učešće na Evropskom prvenstvu. "Vatreni" igraju dobro i bilježe sjajne rezultate godinama unazad, a za to treba da zahvale i svojim suprugama i djevojkama.

One su vjerne navijačice Hrvatske! Ne propuštaju nijedan meč "vatrenih". Fudbaleri ističu da su im "ljepše polovine" najjači oslonci u životu i karijeri i da sve te uspjehe ne bi postigli da nemaju takvu podršku. Ko su one?

Vanja Modrić je s Lukom u braku od 2010. i ne ističe se u javnosti. Upoznali su se tako što je Vanja jednom prilikom 2004. službeno pozvala Luku i odmah su sijevnule varnice. Ona je četiri godine starija, a njihov brak važi za skladan. Imaju sina Ivana (9) i dvije kćerke, Emu (6) i Sofiju (2).

2Ivana, supruga Domagoja Vide, nekadašnja je manekenka i "kraljica Hrvatske". Ima 25 godina. Upoznali su se u noćnom klubu.

3Poput Vanje Modrić, i Josipa Perišić se malo kad pojavljuje u javnosti i poznata je po skromnosti.. Ipak, aktivna je na društvenim mrežama. Ivan i Josipa upoznali su se još u srednjoj školi, a vjenčali 2012.

4Ivan Rakitić oženjen je Špankinjom Rakel Mauri. U braku su od 2015. i imaju dvije kćerke. Upoznali su se u kafiću u Sevilji u kome je ona radila kao konobarica. Ivan se zaljubio na prvi pogled, ali je morao da uloži mnogo vremena i napora da bi je osvojio.

5Silvija, supruga Marcela Brozovića, svojski se trudi da se sakrije od očiju javnosti, pa su joj i profili na društvenim mrežama zaključani. 

6Fudbaler zagrebačkog Dinama Bruno Petković dospio je u žižu kao dvostruki strijelac u nedavnoj pobjedi Hrvatske nad Mađarskom na "Poljudu", a ovo je njegova djevojka Slavica.

7

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti