12. 02. 2020 - 15:28
BILA JE NAPOZNATIJA DEBELJUCA, A ONDA JE ZA GODINU SMRŠALA 45...
907
Shares
BILA JE NAPOZNATIJA DEBELJUCA, A ONDA JE ZA GODINU SMRŠALA 45 KILA, EVO KAKO: Kad vidite njene nove slike ZAPREPASTIT ĆETE SE!

ADELE

BILA JE NAPOZNATIJA DEBELJUCA, A ONDA JE ZA GODINU SMRŠALA 45 KILA, EVO KAKO: Kad vidite njene nove slike ZAPREPASTIT ĆETE SE!

12. 02. 2020 - 15:28
0
Shares

Muzička senzacija Adele istopila je višak kilograma i potpuno se transformirala.

Nikad vitkija Adele sve je zadivila na partyju Jay-Z-ja i Beyoncé nakon dodjele Oscara pokazavši nikad mršaviju figuru u pripijenoj haljini leopardskog uzorka, a koju je upotpunila dramatičnim make upom, kosom podignutom u punđu i zlatnim naušnicama.

Proslavljena glazbenica početkom godine je prvi put pokazala svoju nevjerojatnu figuru, a radikalno je smršavjela, pretpostavlja se oko 40 kilograma, zahvaljujući tzv. sirtfood dijeti koja je dala sjajne rezultate.

2foto: Instagram

Na partyju su viđene i pripadnice klana Kardashian, Reese Witherspoon, Charlize Theron i Jessica Alba, a kako je objavila novinarka, koja je bila gost na partyju, na Instagramu, 31-godišnja Adele bila je gotovo neprepoznatljiva.

'Tek kad je rekla kako se zove shvatila sam o kome se radi. Izgleda nevjerojatno mršavo', objavila je ta novinarka.

Adeleina dijeta temelji se na istraživanju o sirtuinima, grupi od sedam proteina koji se nalaze u našem tijelu. Dokazano je da ovi proteini reguliraju metabolizam, životni vijek, upale i druge tjelesne funkcije.

3

foto: Profimedia

Namirnice koje povećavaju razinu ovih proteina nose grupni naziv sirtfood, a to su kurkuma, peršin, crveni luk, lješnjaci, đumbir, celer, jabuke, limun, crna kava, borovnice, jagode, datulje, crna čokolada, kelj, crno vino, soja, zeleni čaj i ekstra djevičansko maslinovo ulje.

Sirtfood dijeta funkcionira na smanjivanju broja kalorija i fokusiranju na namirnice iz te grupe. Kombinacija kalorijskog deficita i pravih namirnica potiče stvaranje sirtuina, a veća razina sirtuina u organizmu ubrzava metabolizam i potiče mršavljenje.

Adelein cilj nikad nije bio samo mršavljenje, već je željela biti zdravija i bolje se odnositi prema svom tijelu pa je promijenila životne navike.

4foto: Profimedia

Trenerica mnogih slavnih klijenata Camila Goodis izjavila je kako je sigurna da je Adele istopila kilograme ponajviše zahvaljujući novom režimu prehrane.

'Adele nije baš ljubiteljica vježbanja pa vjerujem da je u njezinom slučaju oko 90 posto toga rezultat dijete i drukčijeg načina života', kaže brazilska trenerica pilatesa koja surađuje s mnogim poznatima.

Dodala je i da je Adele uz sve to izbacila gazirana pića, šećer i prerađenu hranu.

Pjevačica je započela svoj novi plan vježbanja i trenirala je tri puta tjedno, objavio je US Weekly. 'Ona vježba 60-minutne serije koje uključuju kardio, kružni trening i pilates. Pronašla je rutinu koja joj koristi i uživa u njoj', rekao je jedan izvor US Weeklyju u srpnju 2019.

Učitaj još novosti