20. 01. 2020 - 12:54
SRBIN IPAK NAPUŠTA BERNABEU Jedan od najboljih evropskih...
907
Shares
SRBIN IPAK NAPUŠTA BERNABEU Jedan od najboljih evropskih trenera ga silno želi, Jović karijeru nastavlja u ovom klubu: Čekaju ga s nestrpljenjem

MOURINHO ŽELI NAPADAČA ROĐENOG U BIJELJINI

SRBIN IPAK NAPUŠTA BERNABEU Jedan od najboljih evropskih trenera ga silno želi, Jović karijeru nastavlja u ovom klubu: Čekaju ga s nestrpljenjem

20. 01. 2020 - 12:54
0
Shares

Portugalski stručnjak Jose Mourinho ne ide baš očekivano u novoj avanturi na Otoku. U subotu je Tottenham odigrao samo 0:0 protiv slabašnog Watforda, a Pijetlovi na kraju mogu biti sretni i s bodom obzirom da je Deeney promašio penal.

Harry Kane itekako fali, vidi se to u posljednjim mečevima, a sjajni Englez propustit će skoro cijeli ostatak sezone. Neki čak tvrde da mu je upitan i nastup na Evropskom prvenstvu.

kane

Upravo zbog toga Mourinho je krenuo u potragu za novim napadačem, a na listi ima nekoliko imena. Itekako ga zabrinjava da njegov tim u posljednja tri meča Premiershipa nije načeo protivničku mrežu.

Engleski mediji tvrde da je vrlo ozbiljna opcija i Luka Jović. Srpski napadač je u ljeto prošle godine za 51 milion eura prešao iz Eintrachta u Real Madrid gdje nije opravdao očekivanja budući da je postigao tek pogodak u 18 nastupa za Kraljeve.

1230662

Ipak, Madriđani su spremni biti strpljivi s igračem rođenim u Bijeljini dok se ne navikne na život u Španiji, te ga žele zadržati i u nastavku sezone. Ipak, ukoliko stigne adekvatna ponuda nije isključeno i da ga prodaju.

Osim Jovića, Mourinho je zainteresovan i za napadača Leicestera Islama Slimanija koji je trenutno na posudbi u Monacu, ali i za Krzysztofa Piateka iz Milana, te Dannyja Ingsa iz Southamptona. Jedan od njih bi do kraja prijelaznog roka trebao stići u redove prošlosezonskog finaliste Lige prvaka.

piatek-milan

(Sport.ba)

Učitaj još novosti