20. 01. 2020 - 15:24
PANIKA NA MEAZZI: Brozović na štakama, Inter odriješio kesu i...
907
Shares
PANIKA NA MEAZZI: Brozović na štakama, Inter odriješio kesu i dovodi veliko pojačanje

ERIKSEN BI TREBAO STIĆI DO KRAJA SEDMICE

PANIKA NA MEAZZI: Brozović na štakama, Inter odriješio kesu i dovodi veliko pojačanje

Sport.ba
20. 01. 2020 - 15:24
0
Shares

Zabrinjavajuća vijest stiže iz Italije. Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović napustio je stadion Leccea na štakama, javljaju talijanski mediji.

Inter je jučer odigrao 1:1 na gostovanju u Lecceu u 20. kolu Serie A. Brozović je izašao iz igre u 83. minuti. Zamijenio ga je Borja Valero. Hrvatski reprezentativac zaradio je ozljedu nakon žestokog duela s Alessandrom Deiolom. Stradao mu je gležanj lijeve noge.

S obzirom na to da je stadion napustio na štakama, spekulira se da se radi o težoj ozljedi nego što se u prvi mah mislilo. Kada se noga ohladila, očito je došlo do problema. Talijanski Mediaset javlja da je ozljeda ozbiljna.

brozovic

Brozović tek treba proći temeljitije liječničke preglede nakon kojih će biti poznato o kakvoj se tačno ozljedi radi i hoće li i koliko odsustvovati s terena.

Ako je Brozović ozbiljnije ozlijeđen, bit će to velik udarac za Inter. Milanski klub izgubit će na neodređeno vrijeme ponajboljeg igrača u jeku borbe za naslov prvaka Italije s Juventusom i Lazijem. Hrvatski veznjak posljednjih je mjeseci igrao u velikoj formi, nerijetko je bio najbolji igrač Nerazzurra.

brozovic-perisic-pjanic

Naravno da osim trenera Intera Antonia Contea liječnički izvještaj s nestrpljenjem očekuje i hrvatski izbornik Zlatko Dalić. Brozović je postao jedan od ključnih igrača hrvatske reprezentacije i jasno je da bi ga bilo teško nadomjestiti.

Talijanski mediji pišu da će Inter ubrzati pregovore s Tottenhamom o Christianu Eriksenu. U Interu se nadaju da će Danca imati u momčadi već za utakmicu s Cagliarijem u nedjelju. Inter nasušno treba pojačanje kako bi zaustavio očiti pad forme.

eriksen

Inter je kiksao u posljednja dva kola, upisao je dva remija, pa mu je vodeći Juventus pobjegao na četiri boda, dok mu zahuktali Lazio puše u leđa s dva boda zaostatka i utakmicom manje.

Učitaj još novosti