20. 01. 2020 - 09:42
VELIKI PREOKRET U SLUČAJU DANI OLMO Milan je prošlost, u...
907
Shares
VELIKI PREOKRET U SLUČAJU DANI OLMO Milan je prošlost, u Maksimir stigla ponuda iz snova: Mladi Španac je na putu ka Otoku

SPORTSKE NOVOSTI TVRDE

VELIKI PREOKRET U SLUČAJU DANI OLMO Milan je prošlost, u Maksimir stigla ponuda iz snova: Mladi Španac je na putu ka Otoku

Sport.ba
20. 01. 2020 - 09:42
0
Shares

Novo jutro osvanulo je u Rovinju i s njim novo poglavlje u sapunici oko odlaska Danija Olma iz Dinama. Španac se prekjučer sastao sa Zoranom Mamićem i svojim agentom Andyjem Barom u jednoj hotelskoj sobi i porazgovarao o svojoj budućnosti.

Mamiću mlađem poručio je kako bi on najradije u RB Leipzig, no bundesligaški lider jednostavno nudi premalo, na stolu je samo 15.000.000 eura, ni izbliza dovoljno za zadovoljavanje maksimirskih apetita, ali preko tog iznosa, kažu, trenutno ne mogu.

olmo

Ta ponuda još nije službeno odbijena, Modri otežu s njom jer žele vidjeti koliko se mogu rastegnuti Englez, a Sportske novosti jučer poslijepodne doznale su kako je na Dinamovu adresu stigla ponuda s Otoka teška 25.000.000 eura. Isti izvor neslužbeno piše kako je riječ o Wolverhamptonu, koji je ljetos slao upite za Modru zvijezdu.

Nije isključeno kako je riječ i o Tottenhamu i Leicester Cityju, premierligašima s kojima je Dinamo već poslovao i ima dobre kontakte.

olmo

Dani zasad mirno odrađuje svoj program na zimskim pripremama, a Nenad Bjelica još ga nije koristio u pripremnim utakmicama, vjerovatno ni neće jer je kaže prerizično. Dvije trećine zimskog prijelaznog roka su za nama, ovaj je Mercato označen kao ključan trenutak za Danijev odlazak, no zasad još nema konkretnijeg rješenja na vidiku, je li ovo ponuda koja će ga odvesti iz Maksimira?

dani-olmo

Sljedećih nekoliko dana bi sve trebalo biti puno jasnije, ali jasno je jedino kako nema namjeru ostajati duže jer odbija svaki razgovor o novom ugovoru. Najcrnji scenariji bio bi ostanak u takvim uvjetima jer bi to značilo da će na ljeto ući u posljednju godinu važećeg ugovora, a Modri bi ga mogli pokušati ucjeniti tribinom. No to je opcija koju nitko ne želi vidjeti...

Učitaj još novosti