07. 12. 2019 - 16:25
NEVJEROVATNA PRIČA CARLOSA TEVEZA Kad sam došao u United, ovaj...
907
Shares
NEVJEROVATNA PRIČA CARLOSA TEVEZA Kad sam došao u United, ovaj igrač mi je poklonio Lamborghini!

FUDBALERI I AUTA

NEVJEROVATNA PRIČA CARLOSA TEVEZA Kad sam došao u United, ovaj igrač mi je poklonio Lamborghini!

07. 12. 2019 - 16:25
0
Shares

Argentinski napadač Carlos Tevez otkrio je nevjerovatan detalj iz njegove karijere u Manchester Unitedu.

Stigavši na posudbu u slavni klub sa "Old Trafforda", koja je prerasla u dvogodišnju saradnju uključujući i titulu u Ligi prvaka, Tevez se te 2007. najprije susreo sa nevjerovatnim scenama.

"Na trening Manchester Uniteda, igrači su se dovozili u Ferrariju ili Lamborghiniju. Svi, pa i najgori fudbaleri, imali bi bar Ferrari. Ja sam se pojavio u Audiju koji bi nam klub ustupio po dolasku, a saigrači su me zbog toga maltretirali kao da je Fiat 600. Pričao sam o tome sa Rooneyem i, koliko je samo on lud momak, reče mi 'Uzmi (moj) Lamborghini. I, stvarno sam uzeo i vozio ta kola po Manchesteru, nisam ih ni registrovao!", rekao je Tevez za ESPN.

Na žalost navijača Uniteda, Argentinac je prešao u redove gradskog rivala Cityja, ali se i dalje sa radošću sjeća odnosa sa Rooneyem.

"Mnogo sam se poistovjećivao sa njim zbog toga odakle je, a on je iz jednog siromašnog kraja Liverpoola. Uvijek se borio za loptu kao da mu je to posljednja akcija u životu, a tako sam i ja igrao. Vidio sam sebe u njemu", rekao je Tevez.

Učitaj još novosti