16. 11. 2019 - 16:13
KONAČNO PREKINULA ŠUTNJU Schumijeva supruga otkrila kakvo je...
907
Shares
KONAČNO PREKINULA ŠUTNJU Schumijeva supruga otkrila kakvo je stanje legendarnog prvaka

GOVORILA ZA MAGAZIN "SHE'S MERCEDES"

KONAČNO PREKINULA ŠUTNJU Schumijeva supruga otkrila kakvo je stanje legendarnog prvaka

Sport.ba
16. 11. 2019 - 16:13
0
Shares

Sportski svijet prisjetio se ove sedmice godišnjice prvog naslova prvaka Michael Schumachera, koji se još nije oporavio od teške nesreće. 

michaelschumacher

Povodom te godišnjice, Šumaherov nekadašnji menadžer Willi Weber gostovao je u emisiji njemačkog RTL-a. Prema riječima njegovog bivšeg menadžera, Schumijeva supruga Corinna skriva od javnosti sve informacije.

- Znam da je Michael imao tešku povredu, ali ne znam koliko se, zapravo, oporavio. Htio bih znati kako je, stisnuti mu ruku, ali njegova supruga Corinna mi ne dopušta. Mislim da se ona boji da ću ja odmah vidjeti šta se događa i reći istinu u javnosti - rekao je Weber.

schumacher

Sada se oglasila i sama Corrina, u jednom od svojih rijetkih intervjua za magazin "She’s Mercedes" objasnila je svoje postupke.

- On je u najboljim mogućim rukama i dajemo sve od sebe kako bismo mu pomogli. Shvatite nas, slijedimo njegove želje da njegovo zdravlje ostane tajna. Sve što je ljudski moguće kako bismo mu pomogli, mi radimo. Tako osjetljivu temu kao što je zdravlje, držimo u privatnosti, jer on to želi - rekla je gospođa Schumacher. 

michael-schumacher-corinna-schumacher

Michael Schumacher, sedmerostruki F1 šampion, je, prema pisanju francuskih medija, u bolnici "Georges-Pompidou" u Parizu, gdje su ga prevezli pod lažnim imenom.

Učitaj još novosti