22. 10. 2019 - 16:33
VIJEST KOJA JE ODJEKNULA EVROPOM - BARCA JE ODLUČILA PRODATI...
907
Shares
VIJEST KOJA JE ODJEKNULA EVROPOM - BARCA JE ODLUČILA PRODATI GA: Stigao je kao OGROMNO pojačanje, a sad odlazi za 86 miliona! I to gdje...

DEMBELE BI MOGAO NA OTOK

VIJEST KOJA JE ODJEKNULA EVROPOM - BARCA JE ODLUČILA PRODATI GA: Stigao je kao OGROMNO pojačanje, a sad odlazi za 86 miliona! I to gdje...

Sport.ba
22. 10. 2019 - 16:33
0
Shares

Ousmane Dembele nikad nije bio bliži napuštanju "Nou Campa", a Barcelona je izgleda spremna da ga pusti za pravu cijenu.

Frnacuski internacionalac se mučio u Kataloniji, nije se još ni privikao na život, te se čini da ga Barca sada aktivno prodaje za oko 86 miliona funti, piše Don Balon.

dembele-u-liverpoolu

Katalonski divovi su potpisali Antoine Griezmanna ovog ljeta, dok itekako računaju na Ansu Fatija koji čeka svoju šansu, tako da bi im dobro došao novac od Dembelea, dok mu je cijena još visoka.

Don Balon povezuje Liverpool kao glavnog kandidata za potpis bivšeg napadača Borussije Dortmund, koji još uvijek može postati igrač svjetske klase, ako vrati svoju karijeru nazad na pravi put. A čini se da bi to mogao ostvariti na "Anfieldu".

Manchester United je također povezan s Dembeleom, tako bamre tvrdi Mundo Deportivi, a sigurno je da bi 22-godišnjak poboljšao Crvene đavole u ovom trenutku.

man-united

Liverpool ima previše opcija u napadu, dok Manchester United mora zamijeniti Alexis Sancheza i Romelu Lukaku, nakon što su napustili klub ljetos.

Dembele bi mogao biti čovjek koji im je potreban, premda bi se on možda bolje uklopio u taktičku postavu Jurgen Kloppa, dok bi prelazak na "Anfield" vjerovatno bio primamljiviji za većinu igrača upravo zbog loših rezultata Uniteda u posljednje vrijeme.

liverpool

Međutim, što se tiče redovne minutaže, Dembele bi možda mogao odabrati "Old Trafford", jer će se suočiti s manjom konkurencijom za mjesta u sastavu Ole Gunnar Solskjaera. Sigurno je da je vrlo blizu odlaska na Otok...

dembele

(Sport.ba)

Učitaj još novosti