22. 10. 2019 - 16:00
BARCA PRAVI TRANSFER IZ SNOVA Na Nou Camp stiže velika...
907
Shares
BARCA PRAVI TRANSFER IZ SNOVA Na Nou Camp stiže velika njemačka zvijezda, sam igrač potvrdio da...

DON BALON TVRDI - KIMMICH ŽELI U BARCELONU

BARCA PRAVI TRANSFER IZ SNOVA Na Nou Camp stiže velika njemačka zvijezda, sam igrač potvrdio da...

Sport.ba
22. 10. 2019 - 16:00
0
Shares

Barcelona je dobila neke sjajne vijesti u vezi s potjerom za zvijezdom Bayerna i Njemačke Joshuaom Kimmichom, nakon što je otkriveno da je igrač otvoren za prelazak u redove španskog prvaka.

U posljednjih nekoliko godina Kimmich se uspio etablirati kao jedan od najboljih desnih bekova na planeti, s tim da se Nijemac u tom vremenskom okviru ubacio u Bayernovih 11.

kimmich

Usred toga, čini se da je igrač zapao za oko Barceloni, jer Don Balon primjećuje da je Kimmich već neko vrijeme na Barcinoj listi, međutim Katalonci nikada nisu stigli poslati ponudu za njega.

Međutim, čini se da je Barca dobila novu nadu u potjeri za ovim igračem, jer je također navedeno da Kimmich nestrpljivo želi zapečatiti transfer na Nou Camp, onaj koji će španske divove sigurno koštati oko 60 miliona eura s obzirom da je to njegova trenutna cijena.

kimmich

S obzirom na Barcinu trenutnu situaciju sa desnim bekom, možda bi bilo pametno da klub napravi transfer za njemačkog internacionalca prije nego što bude prekasno.

Sergi Roberto i Nelson Semedo su korišteni na desnoj strani kod Valverdea, što se nije nužno pokazalo uspješnim.

sergi-roberto-barcelona

A sada, čini se da bi klub mogao riješiti svoja pitanja u tom području potpisivanjem Kimmicha, što bi trebali biti u stanju uraditi u skorijoj budućnosti.

Učitaj još novosti