02. 10. 2019 - 11:55
NAKON KATASTROFE U LIGI PRVAKA: Prez odobrio - stiže...
907
Shares
NAKON KATASTROFE U LIGI PRVAKA: Prez odobrio - stiže fantastični trojac od 170 miliona! S OVIM OFANZIVCEM SVE JE DOGOVORENO

TVRDE HOLANDSKI MEDIJI

NAKON KATASTROFE U LIGI PRVAKA: Prez odobrio - stiže fantastični trojac od 170 miliona! S OVIM OFANZIVCEM SVE JE DOGOVORENO

Sport.ba
02. 10. 2019 - 11:55
0
Shares

Real Madrid će večeras budno pratiti okršaj između Valencije i Ajaxa u Ligi prvaka, jer španski giganti, nakon sinoćnje katastrofe protiv Club Bruggea, žele dovesti tri zvijezde koje ukupno vrijede 170 miliona eura.

Prema holandskim medijima, Real Madrid šalje skaute da gledaju susret Valencije protiv Ajaxa večeras, kako bi pratili David Neresa, Donny van de Beeka i Hakim Ziyecha.

ajax-neres

Valencia je u tom susretu blagi favorit, dok je prošlogodišnji polufinalista Lige prvaka Ajax, autsajder.

Van de Beek bio je snažno povezan s preseljenjem u prijestolnicu ovog ljeta, a ABC je izvijestio da su Los Blancosi dogovorili transfer u iznosu 55 miliona eura za neumornog veznjaka.

Neres i Ziyech su potpisali nove ugovore ovog ljeta s ekipom iz Amsterdama, uprkos glasinama koje su ukazivale da su veliki transferi pred njima.

ziyech

Yahoo Sports Brazil je ranije izvijestio da će Ajax prihvatiti ponude samo u rasponu od 70 do 80 miliona eura za Neresa.

Što se tiče Ziyecha, Sky Sports je ovog ljeta izvijestio da je ranije imao klauzulu za oslobađanje od 35 miliona eura. Marokanac je potpisao novi ugovor od tada i nepoznato je što Ajax traži za njega.

modric

Sve tri zvijezde bi bile sjajan dodatak timu. Madrid će uskoro morati osvježiti sredinu terena sa superzvijezdom Lukom Modrićem i Toni Kroosom koji se približavaju kraju karijere, Van de Beek bi bio savršena opcija za budućnost.

Učitaj još novosti