01. 10. 2019 - 16:35
LUIS SUAREZ JE ZAVRŠIO BAJKU S BARCOM, DOŠAO JE KRAJ Urugvajac...
907
Shares
LUIS SUAREZ JE ZAVRŠIO BAJKU S BARCOM, DOŠAO JE KRAJ Urugvajac pravi apsolutno NESTVARAN transfer, ovdje ga baš nismo očekivali

SPORT MOLE TVRDI

LUIS SUAREZ JE ZAVRŠIO BAJKU S BARCOM, DOŠAO JE KRAJ Urugvajac pravi apsolutno NESTVARAN transfer, ovdje ga baš nismo očekivali

Sport.ba
01. 10. 2019 - 16:35
0
Shares

Barcelonin napadač Luis Suarez je navodno spreman prihvatiti povratak u Liverpool, budući da njegov stari klub razmišlja o ponovnom potpisivanju Urugvajca.

Suarez je igrao sjajno na Anfieldu, a i dalje predstavlja jednog od najboljih napadača svijeta. Mada ga razmažena publika na "Nou Campu" zna ponekad i izviždati.

suarez

Urugvajac je postigao čak 180 golova za katalonske divove otkako im se pridružio iz Liverpoola na ljeto 2014. godine, pa sa sigurnošću se može tvrditi da će se brzo ponovo uklopiti u formaciju Redsa.

Liverpool ima nekoliko kvalitetnih napadača u Robertu Firminou, Mohamedu Salahu i Sadiou Maneu, ali za Suareza bi sigurno itekako bilo mjesta.

32-godišnji napadač je definitivno prirodniji strijelac od Roberta Firmina, a njegov dolazak bi mogao dopustiti Brazilcu da se vrati u svoju prirodniju poziciju, ulogu desetke, a Salah i Mane mogu napadati sa strana.

firmino-jamesrodriguez

Sport Mole tvrdi da su Liverpool i Suarez željni ovog susreta, što bi, bez sumnje, bio jedna od najvećih priča o transferima u posljednje vrijeme.

Redsi su bili povezani i s ponudom za ponovno potpisivanje Philippea Coutinha ovog ljeta, iako se taj transfer nije uspio realizirati, jer se umjesto toga pridružio Bayernu iz Munchena.

61739626-niko-kovac-coutinho

Suarez bi, međutim, trenutno mogao biti mnogo važniji transfer za klub.

Učitaj još novosti