23. 09. 2019 - 15:56
RONALDU U POMOĆ STIŽE BIVŠI SAIGRAČ Juventus će pokušati sve...
907
Shares
RONALDU U POMOĆ STIŽE BIVŠI SAIGRAČ Juventus će pokušati sve kako bi potpisao Realovu zvijezdu već u januaru, BIĆE TO SJAJAN POSAO

ISCO NA METI TALIJANSKIH PRVAKA

RONALDU U POMOĆ STIŽE BIVŠI SAIGRAČ Juventus će pokušati sve kako bi potpisao Realovu zvijezdu već u januaru, BIĆE TO SJAJAN POSAO

Sport.ba
23. 09. 2019 - 15:56
0
Shares

Juventus je navodno spreman poslati ponudu za veznjaka Real Madrida Isca kada se prijelazni rok otvori nakon Božića.

Budućnost Španca na Santiago Bernabeu tijekom ljeta bila je glavna tema mnogih špekulacija, ali na kraju je odlučio ostati u glavnom gradu Španije.

isco

27-godišnjak je nastupio u dvije uvodne utakmice za Madriđane u La Ligi, prije nego što je ispao iz tima zbog povrede koljena neposredno prije reprezentativne pauze.

Smatralo se da je Juventus bio zainteresiran za Iscove usluge ranije ove godine, a prema Calciomercatu, spremni su uraditi sve kako bi potpisali veznjaka u zimskom prijelaznom roku.

isco

Daily Mail navodi da Real cijeni svog igrača na oko 66 miliona funti, a Bianconeri žele osigurati njegove usluge nakon što je to kao odličan potez ocijenila i legenda kluba Andrea Pirlo.

Kraljevi su na ljetnom prijelaznom roku doveli niz novih pojačanja, uključujući Eden Hazarda, Luku Jovića, Eder Militaoa, Rodryga i Ferlanda Mendyja, što je neke igrače gurnulo još više prema izlaznim vratima prve postave.

hazard

Isco je započeo prvu utakmicu u Madridu protiv Celte Vigo, ali sedam dana kasnije se morao zaodvoljiti mjestom na klupi protiv Real Valladolida.

Juventus već ima dosta opcija na sredini terena, ali Isco ima kreativne kvalitete za dodavanje nove dimenzije postavi Maurizija Sarrija. Sigurno da bi bio veliko pojačanje.

juventus

(Sport.ba)

Učitaj još novosti