21. 09. 2019 - 23:10
REAL NADOMAK DOVOĐENJA VELIKOG POJAČANJA Jedan od najboljih...
907
Shares
REAL NADOMAK DOVOĐENJA VELIKOG POJAČANJA Jedan od najboljih tinejdžera stiže u Madrid, MOŽE POKORITI SVIJET

CAMAVINGA SELI U MADRID?!

REAL NADOMAK DOVOĐENJA VELIKOG POJAČANJA Jedan od najboljih tinejdžera stiže u Madrid, MOŽE POKORITI SVIJET

Sport.ba
21. 09. 2019 - 23:10
0
Shares

Real Madrid pridaje veliku pažnju jednom od najvećih talenata u Evropi, a nakon nevjerovatnih nastupa izgleda da mladić ima ogroman potencijal.

Prema španskoj Marci, Rennesovo čudo od djeteta Eduardo Camavinga nalazi se u najužem izboru za mlade talente Real Madrida, a 16-godišnja je zaradio velike pohvale za svoje izvrsne nastupe u Ligue 1.

camavinga

Marca ističe da je igrač dogovorio ugovor do 2022. godine, a također su dodali da Kraljevi prate ovog igrača i da on privlači interes španskih divova više od ostalih visoko ocijenjenih talenata iz cijelog svijeta.

camavinga1

eduardo-camavinga-rennes

Camavinga je bio senzacionalac u pobjedi njegove ekipe sa 2-1 protiv PSG-a. Čudo od djeteta je izgledalo u potpunoj kontroli u veznom redu, dok se borio za oduzimanje lopte i izgleda samouvjereno s loptom u svojim nogama.

eduardo-camavinga-rennes-ynxfsinrmcf116ojji6uydsif

https-cdn-cnn-com-cnnnext-dam-assets-190819123740-camavinga

Prema The Sunu, divovi iz Premier lige Arsenal i Tottenham su slali ponude koje su odbijenice za ovog igrača.

Camavinga uglavnom igra u defanzivnoj ulozi, a počeo je svih pet dosadašnjih utakmica Rennesa u Ligue 1. On je nedavno ušao u povijest kada je u avgustu proglašen za igrača mjeseca u Ligue 1. 16-godišnjak je postao najmlađi igrač koji je ikada osvojio ovu nagradu.

Učitaj još novosti