21. 09. 2019 - 13:57
Zakomplikovao se Mandžukićev transfer, Hrvatu se smračilo pred...
907
Shares
Zakomplikovao se Mandžukićev transfer, Hrvatu se smračilo pred očima kad je vidio gdje bi trebao trenirati

Zakomplikovao se Mandžukićev transfer, Hrvatu se smračilo pred očima kad je vidio gdje bi trebao trenirati

21. 09. 2019 - 13:57
0
Shares

Već je neko vrijeme jasno da nije u planovima Maurizija Sarrija 

Pregovori oko transfera Marija Mandžukića iz Juventusa u katarski Al Rayyan usporili su se nakon što je hrvatski nogometaš vidio gdje trenira momčad.

Italijanski Tuttomercato piše da Al Rayyan trenutno radi na svojoj infrastrukturi pa momčad trenira na terenu koji se Mandžukiću čine neprimjerenima za njegovu razinu. Iako je to razočaralo Hrvata, Talijani navode kako to, pak, ne smeta bivšem igraču Porta Yacineu Brahimiju, koji je nedavno potpisao za klub.

Problem je i odšteta

Osim toga, ističu da postoji još jedan problem koji usporava posao. Naime, riječ je o odšteti. Juventus traži za Mandžukića deset milijuna eura, dok katarski klub ne želi toliko platiti za 33-godišnjeg napadača.

“U ovom trenutku priča je utihnula, ali je situacija takva da će se riješiti u narednim danima. Na ovaj ili na onaj način”, piše Tuttomercato.

Navijači se, u međuvremenu, već nekoliko dana opraštaju od svog ratnika kojeg obožavaju jer je pokazao i dokazao da je veliki profesionalac, spreman podnijeti i žrtvu na račun svoje igre, golova, samo kako bi bio od koristi kluba, na radost navijača. Twitter je preplavljen dirljivim porukama.

“Hvala ti Mandžo za svu borbenost i strast koju si nam dao u dresu voljenog kluba. Tvoji pogoci protiv Reala budili su nadu u svakom navijaču Juventusa diljem svijeta. Da su ostali igrači dali samo pola onoga što si ti dao, možda nam Liga prvaka ne bi izmaknula iz ruku. Ponosan sam na tebe!”, stoji u jednom od komentara.

Učitaj još novosti