14. 09. 2019 - 11:40
VELIKAN DOBIVA POMOĆ OD SPONZORA: Spremni su dati im 180...
907
Shares
VELIKAN DOBIVA POMOĆ OD SPONZORA: Spremni su dati im 180 miliona za finansiranje najvećeg transfera svih vremena

NEYMAR BI MOGAO POJAČATI UNITED

VELIKAN DOBIVA POMOĆ OD SPONZORA: Spremni su dati im 180 miliona za finansiranje najvećeg transfera svih vremena

Sport.ba
14. 09. 2019 - 11:40
0
Shares

Navodno je Chevrolet, sponzor koji se nalazi na Unitedovim dresovima spreman dati nevjerojatnih 180 miliona eura klubu sa Old Trafforda kako bi potencijalno doveli superzvijezdu PSG-a Neymara.

Crveni vragovi bi tada platili dodatnih 50-80 miliona eura kako bi pokušali dogovoriti transfer za Brazilca sljedećeg ljeta, samo ako se budu kvalificirali za Ligu prvaka, piše Diario Gol.

Neymar bi bez sumnje bio senzacionalno pojačanje za Manchester United, koji bi sa velikim potpisom ove vrste mogao trenutno podići raspoloženje na Old Traffordu.

neymar

Neymar možda nije svačija šalica čaja nakon problematične godine u PSG-u, ali ne može se poreći da bi ga svaki klub volio imati u svojim redovima.

United bi sigurno imao koristi od dolaska 27-godišnjaka i poboljšanja napada, koji je znatno oslabljen nakon ljetne prodaje Romelu Lukakua i Alexis Sancheza.

Marcus Rashford i Anthony Martial i nisu baš uspjeli da se dokažu do sada ove sezone i ako Manchester United uspije uskočiti u prvu četvorku i osigurati Neymarov transfer uz pomoć Chevroleta, mogli bi se uspostaviti ponovno kao velika sila u Engleskoj i Europi.

anthony-martial-marcus-rashford-manchester-united

Manchester United danas igra protiv Leicester Cityja kod kuće i ovo je izvanredna šansa za njih da ostvare pobjedu na svom terenu, ali Leicester nikada ne treba otpisivati.

Učitaj još novosti