14. 09. 2019 - 12:55
CRVENI ĐAVOLE SE NE ŠALE United na putu da potuče City i...
907
Shares
CRVENI ĐAVOLE SE NE ŠALE United na putu da potuče City i Redse, na Old Trafford stiže najveći engleski talent: Tek su mu 22, a igra VRHUNSKU SEZONU

JAMES MADDISON

CRVENI ĐAVOLE SE NE ŠALE United na putu da potuče City i Redse, na Old Trafford stiže najveći engleski talent: Tek su mu 22, a igra VRHUNSKU SEZONU

Sport.ba
14. 09. 2019 - 12:55
0
Shares

Ole Gunnar Solskjaer i Manchesetr United opet su krenuli loše u sezonu. Nakon naznake da bi moglo biti upravo suprotno fantastičnom pobjedom nad Chelseajem u prvom kolu od 4:0, u naredna tri kola osvojena su tek dva mršava boda unatoč relativno laganom rasporedu.

Nakon ljetnih pojačanja, među kojima se ističu dolasci Harryja Maguirea, Aarona Wan-Bissake i Daniela Jamesa, čini se za sada da se nije previše toga promijenilo. Osim toga, status Paula Pogbe i dalje visi u zraku, bez obzira što je ''izbjegnut metak'' u ljetnom prijelaznom roku i svetski prvak je ostao u veznom redu Crvenih vragova.

Jedan od ''artikala'' koji je trebao biti dio Unitedove transfer-košarice još ljetos je i mladi engleski reprezentatviac James Maddison. 22-godišnji centralni veznjak ove je sezone neizostavan kotačić u Leicesterovom veznom redu u odličnom startu sezone u kojem Lisice drže treće mjesto nakon četiri kola.

Kako javlja Manchester Evening News, klub sa Old Trafforda i dalje budno motri mladog plejmejkera s namjerom realiziranja transfera u bliskoj budućnosti. Autor dvije asistencije u dosadašnjem dijelu Premiershipa predmet je interesa i dva trenutno najjača engleska kluba, Liverpoola i Manchester Cityja, no ne prije ljetnog prijelaznog roka 2020.

Maddison daje do znanja da je trenutno zadovoljan na King Power Stadiumu, a da ga je u zadnje vrijeme krenulo svjedoči podatak da ga je je postao skoro pa standardan dio popisa Garteha Southgatea, te ga je selektor zvao za utakmice s Bugarskom i Kosovom.

james-maddison

Prve pozive je primio još prošle godine za utakmice Lige nacija s Hrvatskom i Španijom, no prve minute još nije upisao. Stigao je iz Norwich Cityja u ljeto 2018. za 25 miliona eura. Tek ono najbolje mu predstoji...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti