14. 09. 2019 - 09:27
SPAS U POSLJEDNJI ČAS Mandžukić dobio vrlo primamljivu ponudu...
907
Shares
SPAS U POSLJEDNJI ČAS Mandžukić dobio vrlo primamljivu ponudu za nastavak karijere, OVO SE NE ODBIJA

SELI U MLS?!

SPAS U POSLJEDNJI ČAS Mandžukić dobio vrlo primamljivu ponudu za nastavak karijere, OVO SE NE ODBIJA

Sport.ba
14. 09. 2019 - 09:27
0
Shares

Jasno je to bilo već neko vrijeme, ali kada Juventus nije prijavio Marija Mandžukića za nastupe u Ligi prvaka, to je ovjerilo njihovu odluku da ga prodaju. Tačnije, to je odlučio trener Maurizio Sarri čiji je ljubimac Gonzalo Higuain te se naš as ili Paulo Dybala ne mogu nadati pretjeranoj minutaži pored Argentinca iza kojeg su dvije propale posudbe u Milanu i Chelseaju.

higuain-e-sarri

Uz to, Mandžo nije uvršten niti u kadar za današnji derbi kod Fiorentine, a talijanski nagađaju kako razlog leži u pregovorima s potencijalnim novim poslodavcem za otpisanog napadača. Dosad je bilo puno interesa s arapskog poluotoka, koji sigurno može zadovoljiti financijske zahtjeve bivšeg Vatrenog, no jedna ponuda ipak mu je primamljivija. 

Sky Sport navodi kako Mandžukića u svojim redovima želi vidjeti Los Angeles FC za koji, između ostalog, igra i Carlos Vela, a spomenuti izvor navodi kako pregovoru između dvije strane uveliko traju.

mandzukic

Mandžukić bi neupitno postao najveća zvijezda momčadi, a u MLS-u bi njegova fantastična skok igra kao i realizacija glavom mogla još jače doći do izražaja. No, sigurno da neće pristati na bilo kakve uvjete jer je trenutno među deset najplaćenijih igrača Serie A.

Učitaj još novosti