23. 08. 2019 - 17:15
PRELAZI U REAL MADRID U NAREDNA 24 SATA: Na Bernabeu stiže...
907
Shares
PRELAZI U REAL MADRID U NAREDNA 24 SATA: Na Bernabeu stiže najveće pojačanje ovog ljeta, GOTOVO JE!

ERIKSEN NADOMAK BERNABEUA - TVRDI DON BALON

PRELAZI U REAL MADRID U NAREDNA 24 SATA: Na Bernabeu stiže najveće pojačanje ovog ljeta, GOTOVO JE!

Sport.ba
23. 08. 2019 - 17:15
0
Shares

Real Madrid je kako javljaju španski mediji glavni favorit za potpis Tottenhamove zvijezde Christiana Eriksena i taj transfer bi se trebao dogoditi u naredna 24 sata ili nešto više nakon što su ostali klubovi odustali.

Danski reprezentativac je već dugo povezan s odlaskom iz Spursa dok kreće u posljednju godinu svog ugovora s Pijetlovima iz sjevernog Londona.

To je dovelo do toga da je Eriksen bio na meti Manchester Uniteda, iako je ranije odbio ekipu Ole Gunnar Solskjaera, jer se nadao da će dobiti ponudu iz Španije.

eriksen-pogba

Sada se čini kao da se Eriksen konačno približava prelasku na Bernaabeu, barem ako je vjerovati španskom časopisu Don Balon.

27-godišnjak bi bio sjajno pojačanje za većinu vrhunskih klubova, a ima smisla kao meta za Real kao alternativa za Paul Pogbu, Brunu Fernandesa i Donny van de Beeka.

christian-eriksen

Izvještajsugerira kako bi dogovor mogao biti sklopljen za 24 sata, jer Florentino Perez ostaje uvjeren da će kupiti Tottenhamovog igrača.

Ranije je izvješteno da će Eriksen koštati oko 60 miliona funti, što je poštena cijena za obje ekipe, s obzirom da će biti slobodan agent za manje od godinu dana.

Učitaj još novosti