23. 08. 2019 - 17:18
IPAK NIŠTA OD JUVENTUSA Luis Suarez napušta Nou Camp u...
907
Shares
IPAK NIŠTA OD JUVENTUSA Luis Suarez napušta Nou Camp u senzacionalnom transferu, ovdje ga ama baš niko nije očekivao DOBIO JE NEMORALNU PONUDU GDJE NE MOŽE REĆI NE

INTER MIAMI GA SILNO ŽELI NAREDNE GODINE

IPAK NIŠTA OD JUVENTUSA Luis Suarez napušta Nou Camp u senzacionalnom transferu, ovdje ga ama baš niko nije očekivao DOBIO JE NEMORALNU PONUDU GDJE NE MOŽE REĆI NE

Sport.ba
23. 08. 2019 - 17:18
0
Shares

Inter Miami, ekipa iz MLS-a, priprema ponudu od 30 miliona eura za napadača Barcelone, Luis Suareza, čiji trenutni ugovor s klubom ističe 2021. godine.

Suarez je posljednjih sezona bio sjena svoje nekadašnje forme, a uz to ušao je u godine i Barca želi nekog mlađeg.

I sada, čini se da je unatoč tome, Barcelona dobila priliku da dobije da zaradi pristojne novce za 32-godišnjaka sljedeće godine.

suarez

Prema Don Balonu, Suarezom ugovor s Blaugranom istječe za dvije godine, a s obzirom na to, Inter Miami priprema ponudu od 30 milijuna eura za Južnoamerikanca, s tim da je klub spreman ponuditi napadačku unosan trogodišnji ugovor i tako ga uvjeriti da se preseli u SAD.

Izvještaj također napominje da Miami žei da Suarez bude lice njihovog kluba za MLS sezonu 2020., jer novoformirani američki klub izgleda da želi da njihova prva sezona bude dobra.

Miami je spreman da prođe kroz svoju prvu sezonu MLS-a sljedeće godine, a ako uspije nekako uvjeriti Suareza da im se pridruži, sigurni smo da bi im njihova prva sezona mogla biti impresivna.

beckhammiami-getty-1200

Suarez je postigao 25 golova i 13 asistencija na svim natjecanjima za Barcu prošle sezone, jer je dokazao da se još uvijek može suprostaviti nekim najboljim timovima koje Španija može ponuditi.

No, uprkos tome, Južnoamerikanac je još uvijek daleko od onoga što je nekada bio, što bi moglo nagovoriti kluba da ga proda ukoliko Miami u bliskoj budućnosti dođe s primamljivom ponudom. Ovo bi mogao biti posao naredne godine...

suarez

Inače, Urugvajca se povezivalo s prelaskom u redove Juventusa, ali čini se da od toga neće biti ništa.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti